Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαθεύτηκε 5 χρόνια μετά: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Η οδηγία στα τραπέζια και ο χωρισμός των καλεσμένων

24 Νοεμβρίου 2022 17:12
Μαθεύτηκε 5 χρόνια μετά: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκπλήξεις και… οδηγίες έκρυβε ο γάμος και η δεξίωση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος χαστούκισε τον τραγουδιστή και το παραδέχτηκε δημόσια.

Μπορεί σε κάθε τραπέζι να υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε ότι το ζευγάρι θα το εκτιμούσε αν οι καλεσμένοι δεν έβγαζαν φωτογραφίες, ωστόσο, κανείς από τους διάσημους καλεσμένους του γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, δεν φάνηκε να το τήρησε.

Πολλοί ήταν αυτοί λοιπόν που μοιράστηκαν στα social media κάποια από τα στιγμιότυπα του γάμου της χρονιάς που έγινε στο εκκλησάκι της έπαυλης του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη. Η δεξίωση δόθηκε στους κήπους της μονοκατοικίας που είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα.

γάμος Ρουβά Ζυγούλη

Όπως γράφει η Espresso μπορεί οι καλεσμένοι να ήταν 500, όμως το μυστήριο του γάμου το παρακολούθησαν 200 άτομα. Οι υπόλοιποι 300 καλεσμένοι μόλις μπήκαν στην έπαυλη οδηγήθηκαν απευθείας στην αίθουσα της δεξίωσης, όπου απόλαυσαν ένα ποτό όσο περίμεναν.

Τα τραπέζια ήταν αριθμημένα με τίτλους τραγουδιών του Σάκη και εκεί υπήρχε το καρτελάκι με την παράκληση να μην αναρτηθούν εικόνες στα social media.

Αφού απόλαυσαν το δείπνο που περιελάμβανε βασιλικό καβούρι με πράσινη σαλάτα με μάνγκο, φιλέτο, λαχανικά και πατάτες πήραν σειρά οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν.

Μάλιστα η δεξίωση κράτησε ως τις 3 τα ξημερώματα.

Έμειναν όλοι... κόκκαλο: Η κίνηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς μπροστά στην Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν διαλέξει να έχουν ένα χαμηλό προφίλ, χωρίς όμως να κρύβουν την ευτυχία, που διακατέχει την οικογένειά τους και το ζευγάρι ξεχωριστά.

Το βράδυ της Παρασκευής (11/11), λοιπόν, ο τραγουδιστής έκανε έναρξη στο Teatro με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο πλευρό του και στα πρώτα τραπέζια βρισκόταν η σύζυγός του για να τον εμψυχώσει και να τον στηρίξει.

Μόλις λοιπόν την είδε όταν βγήκε στην σκηνή, ο Σάκης Ρουβάς... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share