Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Ρένια Λουιζίδου: Αυτά τα λεφτά πήρε από το «Καφέ της Χαράς»

«Ήταν καλά...»

24 Νοεμβρίου 2022 16:33
«Βόμβα» από Ρένια Λουιζίδου: Αυτά τα λεφτά πήρε από το «Καφέ της Χαράς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το «Καφέ της Χαράς» είχε μιλήσει η Ρένια Λουιζίδου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια. Μάλιστα είχε αναφερθεί και στα χρήματα που πήρε από τη σειρά.

Η γνωστή ηθοποιός που υποδύθηκε την Χαρά στη σειρά αναφέρθηκε στον μισθό που έπαιρνε ως πρωταγωνίστρια. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο σύζυγός της.

«Το “Καφέ” κράτησε τρία χρόνια. Έχοντας κλείσει λοιπόν ένα ποσό, πάνω σε αυτό παίρνεις την όποια αύξηση. Δεν ζήτησα ποτέ τα διπλά λεφτά γιατί έτσι μου ήρθε. Παίρναμε αύξηση πάνω στο αρχικό ποσό. Ήταν καλά λεφτά, όχι όμως συγκλονιστικά, με δεδομένο πως ήταν πολυπρόσωπο το καστ και ακριβή η παραγωγή. Όλοι είχαμε κάνει σκόντο για να κλείσουμε αυτή τη δουλειά.

συνέντευξη Ρένιας Λουιζίδου

Ήταν καλά λεφτά, όχι όμως συγκλονιστικά, με δεδομένο πως ήταν πολυπρόσωπο το καστ και ακριβή η παραγωγή. Μετά από μία μεγάλη επιτυχία παίρνεις και περισσότερα λεφτά», είχε πει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι στον δρόμο αρκετοί την φωνάζουν με το όνομα «Χαρά» καθώς την έχουν ταυτίσει με τη σειρά.

H Ρένια Λουιζίδου «δίκασε» τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν άντεχα τα νεύρα του...»

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένη πριν καιρό στην εκπομπή του «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και είχε μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και τη σηψαιμία που έπαθε και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Με την ευκαιρία και η Μαριάννα Τουμασάτου «τελείωσε» τον ηθοποιό που έχει έρθει αντιμέτωπος με καταγγελίες.

Ο παρουσιαστής την καλωσόρισε με πολύ θερμά λόγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ηθοποιός είναι πολύ γουρλού, ενώ όταν η κουβέντα πήγε στην εξωτερική της εμφάνιση η Ρένια Λουιζίδου είπε: «Υπήρξα πολύ βλάκας. Δεν μπόρεσα ποτέ να απολαύσω το “ωραία γυναίκα”. Ήμουν πάντα πολύ πιο προσγειωμένη και μετρημένη και δεν απόλαυσα τα χρόνια που σήμερα όταν βλέπω την εικόνα μου τότε λέω “όμορφη ήμουν”…. Αυτό όμως με φύλαξε και στη δουλειά από πολλά πράγματα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με παίρνει να πλασάρω τον εαυτό μου σαν πολύ ωραία γκόμενα».

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Είχα την τύχη να έχω κι άλλες επιλογές ώστε να μπορώ να κρατήσω αποστάσεις από καταστάσεις που ήξερα ότι θα είναι ζόρικες ή που ήξερα από άλλους ανθρώπους που εμπιστεύομαι ότι η κατάσταση είναι ζόρικη. Είχα την τύχη να μπορώ να κρατήσω τις αποστάσεις. Δεν είμαι του καβγά…. Έχω προτιμήσει να κάνω υπομονή, σε πράγματα που μπορείς να κάνεις υπομονή όχι ακραία σαν αυτά που ακούστηκαν, και μετά να πω ότι δε θα ξαναδουλέψω».

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό.

Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος…. Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δεν μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις… Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν το δέχομαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share