Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow»

Tι υπόθηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι"

24 Νοεμβρίου 2022 15:54
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow.

Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης;

Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί»!

Και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε;

Φωτογραφία από την εκπομπή της Σίσσυς

Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά.

Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια»!

Ένα ακόμη παιδί για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Τρισευτυχισμένη μετά το διαζύγιο με τον Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει να βιώνει και πάλι ευχάριστες στιγμές, μετά από ένα οδυνηρό διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη, με την παρουσιάστρια να έχει... υπό την ευλογία της ακόμη ένα παιδί.

Συγκεκριμένα, η κολλητή της φίλη πρόσφατα βάφτισε το μωρό της και ο μικρός Μιχαήλ έγινε ο νονός του μωρού, με την παρουσιάστρια να τον καμαρώνει σε αυτόν τον ρόλο.

Η... καμαρωτή μαμά Σίσσυ

Η Σίσσυ Χρηστίδου, που παράλληλα εντυπωσιάζει με την φοβερή αλλαγή στην εμφάνισή της, αποκάλυψε πως ο γιος της έγινε νονός και βάφτισε το μωράκι της κολλητής της φίλης, με την οποία και γνωρίζονται για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο μικρός Μιχαήλ έγινε νονός για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι ότι η μαμά ένιωσε πολύ περήφανη για τον γιο της. Η παρουσιάστρια δημοσέιυσε διάφορες φωτογραφίες από την τελετή και φυσικά τις συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, για την κολλητή της φίλη και νονά του μγαλύτερου γιου της, Φίλιππου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στην δημοσιευσή της: « Α Γ Γ Ε Λ Ο Σ. Ο Μιχαήλ μου έγινε νονός. Μαζί με τον φίλο του τον Νίκο. Βάφτισαν τον γιο της καλύτερης μου φίλης και νονάς του Φιλιππου. Στην πιο συγκινητική τελετή που μπορείς να σκεφτείς.. Γιατί μετά από τριάντα χρόνια μαζί, δεν είμαστε πια φίλες.. είμαστε ένα...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share