Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ντουζένια" για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: "Τριβόταν πάνω της και εκείνη..." - Το βίντεο που έγινε viral (video)

Καυτό στιγμιότυπο!

24 Νοεμβρίου 2022 15:08
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και πρόκειται για δύο άτομα για τα οποία έχουν γραφτεί τόσα πολλά σενάρια χωρισμού και τσακωμού. Με την ευκαιρία, δείτε πως ήταν η Έλενα Τσαβαλιά πριν γνωρίσει τον Μάρκο Σεφερλή.

Και παρότι δεν βλέπουμε να απαντούν σε δημοσιεύματα, η Έλενα Τσαβαλιά πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο. «Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια, γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί, να φας τουλάχιστον πέντε χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια, να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη».

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε, ο Χάρης ο οποίος γεννήθηκε το 2004 , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή ότι εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος να είναι δίπλα του».

«Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός. Η κοινή τους πορεία λοιπόν, τόσο στο θέατρο όσο και τη ζωή είναι γνωστή, με τον Μάρκο και την Έλενα να έχουν και καλές στιγμές αλλά και δυσκολίες.

«Ήρθε ο Μάρκος σπίτι και μου είπε...» - Το εξομολογήθηκε δημόσια για τον Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πραγματοποιούν ένα νέο «βήμα» φέτος στην τηλεόραση, με τους δύο πρόσφατα να μιλούν για το πρότζεκτ τους στον ΑΝΤ1 με το Family Game, αν και προχώρησαν πρόσφατα σε... δημόσιο ξεκατίνιασμα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και γι αυτό που ζούμε μέσα στο πλατό και έξω από αυτό, με την αγάπη του κόσμου. Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό», είπε η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής πρόσθεσε: «Υπήρχε αναμονή από το κοινό και τελικά έδωσαν το “παρών”».

Για το αν δέχτηκαν αμέσως την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη και της Barking Well, η Έλενα απάντησε: «Ήρθε στο σπίτι ο Μάρκος και μου είπε “υπάρχει αυτή η πρόταση, δεν φαντάζομαι να έχεις αντίρρηση”». «Εγώ το σκέφτηκα δύο λεπτά και η Έλενα 30 δεύτερα. Μας βρήκε και τους δύο απόλυτα σύμφωνους, δεν το περιμέναμε», τόνισε ο Μάρκος.

Για το γεγονός ότι ο παραγωγός τους, Νίκος Κοκλώνης, παίζει απέναντί τους, με το J2US, δήλωσαν: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Νίκο Κοκλώνη. Υπάρχει ευγενής άμιλλα. Τυχαίνει να είμαστε απέναντι. Και τα δυο πήγαν πάρα πολύ καλά. Χαιρόμαστε κι εμείς για εκείνον κι εκείνος για εμάς».

Για το ότι κάποιοι θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τόσα πολλά σίριαλ: «Όλο δηλώσεις κάνουμε και στην ουσία τίποτα. Μιλάνε πολύ αλλά έργα δεν βλέπουμε. Εμείς είμαστε από αυτούς που κάνουν έργα. Κάποτε μιλάγαμε αναγκαστικά για να απαντήσουμε σε κάποιους που μας έκαναν επίθεση. Τώρα έχουν μιλήσει οι θεατές μας».

Ο Μάρκος Σεφερλής ρωτήθηκε για το αν θα άφηνε την παρουσίαση για να παίξει σε σήριαλ. «Ναι θα το έκανα. Δεν είναι δουλειά μου ο παρουσιαστής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share