Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έσκασε η "βόμβα" για την Αννίτα Πάνια - Ανακοινώθηκε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Είναι γεγονός!

24 Νοεμβρίου 2022 14:51
Έσκασε η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον στενό του συνεργάτη Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Συγκεκριμένα τον συνάντησε την ώρα που ο γνωστός μάνατζερ έφευγε από τα γυρίσματα της καινούργιας εκπομπής που ετοιμάζει με την Αννίτα Πάνια. Με την ευκαιρία, δείτε την διαφορά ηλικίας που είχε με τον Νίκο Καρβέλα.

«Περνάμε πολύ ωραία. Είναι προεκλογική περίοδος, θα έχουμε πολλές προσωπικότητες κι αμφιλεγόμενες και σπουδαίες, πολιτικούς πολλούς, που είναι πολύ ωραίο. Σήμερα είχαμε μία φίλη μου παλιά», δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης για το τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα προβληθεί σύντομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι: «Δεν ξέρω σε ποια ζώνη του προγράμματος θα παίζει η εκπομπή, είναι θέμα του καναλιού»

Ανατρεπτικοί μέχρι και σε αυτό: Δε φαντάζεστε τι έκαναν Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια την επόμενη ημέρα του γάμου τους

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια παντρεύτηκαν το 2010 μετά από 4 χρόνια σχέσης, ενώ το 2008 γεννήθηκε ο γιος τους, Αντρέας.

Η σχέση τους έληξε άδοξα παρά τα κοινά που είχαν, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο έξι χρόνια μετά το γάμο τους.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της πως δεν ήθελε να παντρευτεί. Πιο συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια είχε δηλώσει για εκείνη τη μέρα: «Εγώ δε χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό, που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα».

γάμος Πάνια Καρβέλα

Tι έκαναν Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια την επόμενη ημέρα του γάμου τους

Σύμφωνα με το «ΟΚ», ντυμένοι casual και σαν να μην έχει γίνει τίποτα, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, την επόμενη ημέρα του γάμου τους, έκαναν... απλά, έναν χαλαρό περίπατο για ψώνια.

Το ζευγάρι, πάντα ανατρεπτικό, δεν έκανε τις ασχολίες που συνηθίζει να κάνει ένα ζευγάρι μετά το γάμο του. Αντ’ αυτού, συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητές του, απολαμβάνοντας μια βόλτα για ψώνια και καφεδάκι, σε ένα ηλιόλουστο Σαββατιάτικο πρωινό, ενώ το ταξίδι του μέλιτος είχε αναβληθεί, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share