Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Bόμβα από Λάμπρο Κωνσταντάρα: « Δεν θα δούλευα ποτέ με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα ήθελα να πάθω ό,τι ο Ουγγαρέζος»

Τι άλλο ανέφερε ο δημοσιογράφος;

24 Νοεμβρίου 2022 14:37
Bόμβα από Λάμπρο Κωνσταντάρα: « Δεν θα δούλευα ποτέ με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα ήθελα να πάθω ό,τι ο Ουγγαρέζος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «[email protected]» παραχωρόντας μια συνέντευξη. Μίλώντας για διάφορα θέματα, σχολίασε , μεταξύ άλλων, για τους τηλεκριτικούς που λαμβάνουν μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές, για την Κατερίνα Καινούργιου και για την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης πως ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν γίνει διάσημη

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή».

«Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος κάνοντας λόγο για τις φήμες που θέλουν τις σχέσεις των δύο συνεργατών να είναι τεταμένες.

Σχετικά με το αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μιας κοινής τηλεοπτικής συνύπαρξης με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθάρισε: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά».

O Λάμπρος Κωνσταντάρας σε μια χαλαρή φωτογραφία του

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share