Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάει την σιωπή του ο Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και...» - Ποια είναι η γνώμη του αγαπημένου ηθοποιού

Σπάνια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης

24 Νοεμβρίου 2022 14:17
Σπάει την σιωπή του ο Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και...» - Ποια είναι η γνώμη του αγαπημένου ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του, ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός, Θανάσης Αλευρας, εμφανίστηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μάθετε επίσης περισσότερα για την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταγγελίες της Κιβωτού και για την γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο, για την κατάθλιψη, για το αυτοάνοσο που τον είχε ταλαιπωρήσει αλλά και για τη δύσκολη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Θανάσης Αλευράς σε φωτογραφία πριν την παράστασή του


«Την ευστροφία του Νίκου δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, έχει εκπαιδευτεί πολλά χρόνια πάνω σε αυτό. Είναι ένα άλλο ταλέντο. Έχουμε συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά, ισχύει ότι είναι δύσκολος συνεργάτης γιατί τα έχει πολύ συγκεκριμένα στο κεφάλι του. Όταν είσαι και φίλος με τον άλλο νιώθεις ότι έχει μια παραπάνω ευκολία να του πει το οτιδήποτε. Δεν είναι εύκολο αλλά περάσαμε φανταστικά», είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

Όσον αφορά στις καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου αλλά και την γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος ανέφερε: «Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο μια ψεύτικη είδηση που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της και επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου.

Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια. Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ όλο αυτό. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα… δεν ξέρω τι να πω»,

σημείωσε ο Θανάσης Αλευράς.

Τέλος, ο Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε πως έχει περάσει κατάθλιψη ενώ αναφέρθηκε και στο αυτονόσο νόσημα που τον ταλαιπωρούσε: «Στη ζωή μου έχω περάσει κατάθλιψη δεν τα έχω βρει όλα με τον εαυτό μου. Δεν το πίστευα τότε γιατί θέλει να τελειώνεις με την ανασφάλεια, τον φόβο, την αυτοεκτίμηση. Η ηλικία των 40 ήταν πολύ κομβική για εμένα.

Επειδή η ψωρίαση είναι ένα δερματικό και φαίνεται νιώθεις μια τροπή και μια ενοχή. Αυτό μου βγήκε μετά την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν το έναυσμα, όχι η αιτία. Γέμισα κοκκινίλες μέσα σε 25 λεπτά. Προσπάθησα να καταλάβω τι θέλει να μου πει το σώμα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι έπρεπε να πετάξω κάποια φορτία, να καθαρίσω και να ακούω το μέσα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share