Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανελέητο "κάρφωμα" στην Ρούλα Κορομηλά - "Βρε φίλη ξεχνάς ότι..." (video)

Λόγος "χείμαρρος"

24 Νοεμβρίου 2022 13:47
Ανελέητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάνα Μπάμπα μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» στο Open και σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν είδα όλη τη συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος, αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. «Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας.

Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σού πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την Ρούλα Κορομηλά.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε «Θα ήθελα τη Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη γιατί είναι χορτάτη» συμπλήρωσε με έμφαση η ηθοποιός. Όσον αφορά την αγαπημένη της κόρη και μια πιθανή συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι μόδας, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε με χιούμορ πως «αρχικά θα τσακωνόταν με όλους. Δεύτερον, δεν θα το άντεχε, ακόμα και η προσωπική τους ζωή πωλείται. Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της». Για όσους, τέλος, την θεωρούν ατάλαντη, η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε πως «μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει γιατί έχω καεί και έχω αναστηθεί χιλιάδες φορές».

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, μου είναι αδιάφορη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

«Κόλαφος» ο Στέφανο Σαρτίνι για Ρούλα Κορομηλά: «Μετά από μία σχέση δεν είναι...»

Τον Στέφανο Σαρτίνι συνάντησε στο αεροδρόμιο πριν λίγες μέρες η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”. Ο Ιταλός σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την Ρούλα Κορομηλά, αγαπά την Ελλάδα και επισκέπτεται συνεχώς τη χώρα μας.

Ο Στέφανο Σαρτίνι μίλησε για τα πρόσωπα της σημερινής τηλεόρασης αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι της ταιριάζει περισσότερο το βραδινό σόου. Παράλληλα, αυτή ήταν η γυναίκα που έκανε τον Στέφανο Σαρτίνι να χωρίσει τη Ρούλα Κορομηλά.

Όσο για τις σχέσεις τους σήμερα, ο Στέφανο Σαρτίνι αποκάλυψε πως δεν επικοινωνούν, αν και θεωρεί πως δεν είναι δύσκολο να έχεις επαφές μετά από έναν χωρισμό, αν το θέλουν και οι δύο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανο Σαρτίνι και η Ρούλα Κορομηλά υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια και μαζί σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικά με σόου που άφησαν εποχή όπως το “Μπράβο”.

Δείτε όσα ανέφερε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share