Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τον "έκρυβε" καλά ο τραγουδιστής: Αυτός είναι ο "άγνωστος" αδελφός του Νίκου Οικονομόπουλου (photo)

Δεν είχαμε ιδέα!

24 Νοεμβρίου 2022 11:50
Τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ,η απόλυτη φωνή του ελληνικού πενταγράμμου ,εκτός από την μεγάλη του επιτυχία παραμένει το ίδιο ταπεινός όπως πριν γίνει γνωστός και δεν αρέσκεται να μιλάει για την προσωπική του ζωή, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τους δικούς του ανθρώπους.

Δείτε επίσης τον αδελφό της Τατιάνας Στεφανίδου

Ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής έχει έναν μικρότερο αδελφό τον Γιάννη που γεννήθηκε και αυτός στην Πάτρα -μάλιστα έχει μοιραστεί και ένα στιγμιότυπο μαζί του πριν καιρό αναφέροντας πως:

«Η οικογένεια είναι σαν τη μουσική. Κάποιες νότες είναι υψηλές, κάποιες είναι χαμηλές. Αλλά πάντα το τραγούδι είναι υπέροχο».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο αδελφός του Γιάννης

Τα δύο αδέλφια έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και φροντίζουν να συναντώνται πολύ συχνά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ετεροθαλής αδελφός του Γιάννης ζει πλέον στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου και εργάζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ως μετρ.

«Βόμβα» από Νίκο Οικονομόπουλο: «Όταν έκλεισα τα 29...»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη μουσική βιομηχανία, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του να γίνει τραγουδιστής.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει στη «φαρέτρα» του μια δυνατή δισκογραφία, ενώ είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έκανε καριέρα μετά από τη συμμετοχή του σε talent show. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο θάνατος που τον...βύθισε στο πένθος.

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του έαυτού του.

«Όταν έκλεισα τα 29, σκεφτόμουν ότι πλησιάζει το 30 και ήταν λίγο περίεργο. Δεν είναι ότι το κατάλαβα τώρα, αλλά το συνειδητοποίησα έναν ολόκληρο χρόνο που το σκεφτόμουν. Πάντως, από τα 25 μέχρι σήμερα, βλέπω τεράστιες αλλαγές στο χαρακτήρα μου. Έχω αλλάξει κι έχω ωριμάσει περισσότερο.

Έχω κάνει αρκετά πράγματα όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Το όνειρό μου να γίνω τραγουδιστής και να έχω δική μου δισκογραφία πραγματοποιήθηκε. Ως ένα σημείο, έχω πετύχει περισσότερα πράγματα απ’ όσα ονειρευόμουν. Δεν θέλω να είμαι άπληστος, αισθάνομαι ευλογημένος άνθρωπος»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ποζάρει στο εξωτερικό με παρέα

Τα πρώτα χρόνια και η προσωπική του ζωή

«Ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα, δεν προλάβαινα να χαρώ με αυτό που συνέβαινε, ενώ τώρα είμαι πιο συνειδητοποιημένος. Όσο καλά και να πηγαίνουν τα πράγματα, θέλεις κι άλλο. Η επιτυχία δεν χορταίνεται, άσχετα που εγώ την επιτυχία μου δεν την έχω καταλάβει. Δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι, αλλά, κοιτώντας κάποιες στιγμές πίσω, λέω “κοίτα πόσα τραγούδια έχω πει!”. Δεν το έχω απολαύσει και, αντί να είμαι περισσότερο χαρούμενος, με το που κάνω το δίσκο, σκέφτομαι κατευθείαν την επόμενη δουλειά.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια όρια, καθώς δεν μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα με όλους. Ειδικά μέσα από μια συνέντευξη, δεν μπορείς να μοιραστείς προσωπικά σου πράγματα με τον κόσμο. Ούτε εγώ θέλω να γνωρίζω την προσωπική ζωή του άλλου, γιατί δεν με αφορά. Δεν το κάνω εσκεμμένα, έτσι είμαι ως άνθρωπος. Παρατηρώ πως πολλοί προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες, προκειμένου να “παίζουν” στη δημοσιότητα, όμως εμένα δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να δημιουργώ ούτε ίντριγκες ούτε να λέω κακή κουβέντα για άλλον. Κι αν είχα να πω κακή κουβέντα για κάποιον, θα την έλεγα κατευθείαν, δεν θα έλεγα δημόσια κάτι με το οποίο μπορεί να φανεί στα μάτια του κόσμου ο άλλος κακός επειδή δεν συμπεριφέρθηκε καλά σε μένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share