Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές για την Άβα Γαλανοπούλου - Λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου...

Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα!

24 Νοεμβρίου 2022 11:32
Τραγικές στιγμές για την Άβα Γαλανοπούλου - Λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άβα Γαλανοπούλου σοκάρει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου! Αυτό είναι το περιστατικό που κανείς δε γνώριζε...

Η γνωστή ηθοποιός είχε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μετά τη συνεργασία τους σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega, «Δύο Ξένους». Ο θάνατός του ήρθε να σοκάρει την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία εξομολογήθηκε τι συνέβη τη μέρα της δολοφονίας του.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρει πως άκουσε την είδηση αλλά ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό το όνομά του ηθοποιού που δολοφονήθηκε. Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική...

«Πολύ μεγάλη αγάπη είχα στον Νίκο. Όταν είδα το πρωί στην τηλεόραση να λένε δεν μπορούμε να πούμε ακόμα το όνομα αλλά είναι γνωστός πρωταγωνιστής… και λέω Παναγία μου να μην είναι ο Νίκος. Χτυπάει το τηλέφωνο μου και λέει ΕΡΤ Πόπη Τσαπανίδου. Δεν το σηκώνω και λέω Θέε μου αυτό θα είναι… Έρχεται το ταξί, δεν το έχω ακούσει ακόμα και λέει ο οδηγός κυρία Γαλανοπούλου άκουσα στις ειδήσεις… λέω αλλάξτε».

Τα ομολόγησε όλα η Άβα Γαλανοπούλου: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός τη βοήθησε όσο κανείς!

Τραγικές στιγμές για την Άβα Γαλανοπούλου - Λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου...

Η Άβα Γαλανοπούλου είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή της για το πόσο ακριβά είχε πληρώσει... το τίμημα του έρωτα, διαλέγοντας το λανθασμένο άνθρωπο για να εμπιστευτεί.

«Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στη ζωή μου. Ζω μια κόλαση! Κάποια στιγμή πριν χρόνια συνδέθηκα ερωτικά με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος απεδείχθη στην πορεία κάτι τελείως διαφορετικό», ανέφερε η Άβα Γαλανοπούλου και αποκάλυψε «Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου

Η ηθοποιός, είχε μιλήσει σε μεγάλο εβδομαδιαίο περιοδικό το 2018 για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της και τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν τον αντίκρισε ξανά στο δικαστήριο.

Η Άβα Γαλανοπούλου είχε πει συγκεκριμένα: «Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να μείνω χωρίς λεφτά, να νιώσω όλη αυτή την προδοσία, να κρεμαστεί η προσωπική μου ζωή στα μανταλάκια, να μου φαίνεται βουνό να σηκωθώ από το κρεβάτι ακόμα και για τσιγάρα.

Πέρασα από τα μαύρα σκοτάδια και σήμερα παλεύω να ξανασταθώ στα πόδια μου. Έχω πνιγεί στα χρέη που μου έχει φορτώσει αυτός ο άνθρωπος. Είμαι τόσο συγχυσμένη, που μιλάω πια για τα λεφτά σαν να είναι χαρτοπετσέτες. Μόνο στη λέξη χρήμα παθαίνω κρίση πανικού. Από το 2012 ακόμα, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Άκουγα μόνο δικαιολογίες απ’ αυτόν τον άνθρωπο:

«Έπαθα λάστιχο, μου χάλασε η Mercedes, έσπασε η κόρη μου το πόδι της, έπαθε η μάνα μου καταρράκτη». Ανησυχούσα για τα χρήματα μου και μου έλεγε: «Το φοβάσαι, αγαπάκι, ότι θα σ’ τα φάω εγώ; Αφού σε λατρεύω». Μου είχε πει μέχρι και ότι έχει βγάλει τα χρήματα στην Ελβετία. Πες με χαζή, ανόητη, αφελή, επιπόλαιη, αλλά δεν ήξερα τίποτα από οικονομικά, όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες.

Δεν φανταζόμουν ποτέ πως μια ερωτευμένη γυναίκα φτάνει στο σημείο να ζήσει την κόλαση είχε αποκαλύψει στην συνέχεια της ίδιας συνέντευξης. Αν μου έλεγες πριν από κάποια χρόνια ότι θα το περνούσα όλο αυτό, θα μου φαινόταν αδιανόητο. Είναι θαύμα το ότι ζω σήμερα. Και το λέω κυριολεκτικά. Από ένα σημείο και μετά, ο οργανισμός μου κατέρρευσε, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και παρακαλούσα να πεθάνω. Δεν είχα νευρική ανορεξία, όπως έγραφαν.

Δεν ήθελα να ζω. Σκεφτόμουν τρόπους να πεθάνω. Η απόφαση του δικαστηρίου με κράτησε στη ζωή. Ήταν η πρώτη ανάσα εδώ και δέκα χρόνια. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι ήταν τόσο οργανωμένο το έγκλημα του, ότι δεν με ερωτεύτηκε ποτέ, ότι με πλησίασε μονάχα για τα λεφτά και με πρόδωσε. Μου πήρε πολύ καιρό να αποδεχτώ την αλήθεια και κατόπιν πέρασα από το στάδιο του πένθους που δεν ξέρω αν θα μου φύγει ποτέ. Η μέρα που βγήκε η καταδικαστική απόφαση, λοιπόν, ήταν εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη όμορφη μέρα της ζωής μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share