Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Έφτασαν μια ανάσα στο γάμο: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Εριέττας Κούρκουλου πριν παντρευτεί τον Βασιλειάδη

Ο λόγος που ο αρραβώνας δεν τους οδήγησε τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας

24 Νοεμβρίου 2022 10:50
Έφτασαν μια ανάσα στο γάμο: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Εριέττας Κούρκουλου πριν παντρευτεί τον Βασιλειάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι πανευτυχής πια στο πλευρό του Βύρωνα Βασιλειάδη, ωστόσο νωρίτερα είχε απασχολήσει ξανά τη showbiz και τις κοσμικές σελίδες με τις σχέσεις της.

Η δυσάρεστη είδηση ήρθε από την Espresso και σύμφωνα με αυτήν, η ίδια χώρισε με τον Μάριο Καπότση, τον πολίστα που πια έχει παντρευτεί την Κόνι Μεταξά, με τον οποίο μάλιστα είχε αρραβωνιαστεί.

Ο λόγος που ο αρραβώνας δεν έγινε γάμος

Το πάρτι των αρραβώνων, όπως λέγεται, έγινε στο σπίτι της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη, με την σαμπάνια, τη βότκα και τους εκλεκτούς μεζέδες να ρέουν άφθονα, αλλά και τον DJ να δίνει το ρυθμό της διασκέδασης. Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν λίγοι φίλοι και καλοί.

Ένας έντονος καβγάς, όμως, τους οδήγησε στη ρήξη, έπειτα από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας. Το τελευταίο διάστημα, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου, που είχε υπάρξει αποκαλυπτική για τις δύσκολες στιγμές του πατέρα της, κυκλοφορούσε χωρίς τον γοητευτικό πολίστα στα in στέκια της πόλης, διασκεδάζοντας παρέα με τους φίλους της.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα την εντόπισε σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι, μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τους φίλους τους, ανάμεσα σε αυτούς και ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης. Μπορεί η Εριέττα Κούρκουλου να ήταν φρεσκοχωρισμένη, παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ ευδιάθετη και έδειχνε να διασκεδάζει πολύ με την παρέα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share