Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Το μεγάλο σοκ ήταν...»: «Βόμβα» από Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τι εξομολογήθηκε;

24 Νοεμβρίου 2022 10:33
«Το μεγάλο σοκ ήταν...»: «Βόμβα» από Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη ζει μια ευτυχισμένη ζωή με τον Λευτέρη Σουλτάτο, με πιθανότητα μάλιστα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποτελεί ένα σπουδαίο κομμάτι της ζωής της, έχοντας μαζί μια κορούλα, την Εύα.

Οι σχέσεις του Λευτέρη με την κόρη της, Εύα, είναι πολύ καλή, αν και η ηθοποιός αγχωνόταν. Πως βίωσε όμως η Εύα τον χωρισμό των γονιών της;

Η αντίδραση της μικρής Εύας για το διαζύγιο

«Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνί, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του.

Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο».

Η Βάσω Λασκαράκη τόνισε πως το πρώτο μεγάλο σοκ που έπρεπε να διαχειριστεί η Εύα ήταν η αναγνωρισμότητα των γονιών της.

Βάσω Λασκαράκη: Δεν φόρεσε νυφικό στον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Πήγε ντυμένη σαν... θείτσα!

Στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη έβαλε νυφικό ενώ στον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν φαντάζεστε τι φορούσε! Δείτε φωτογραφίες...

Μια... σύγκριση θα κάνουμε εμείς εδώ σήμερα στο Youweekly.gr! Να τονίσουμε πως και στα δυο αυτά γεγονότα ήταν λαμπερή αφού η ευτυχία φώτιζε τα μάτια της αλλά... ήταν εμφανέστατη η διαφορά στην επιλογή των ρούχων και δεν μπορούσαμε να μην... το μοιραστούμε! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share