Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Δεν είμαστε μαζί...» - Αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για τον Παύλο Πετρουλάκη

Η αποστομωτική της απάντηση

24 Νοεμβρίου 2022 10:08
«Δεν είμαστε μαζί...» - Αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για τον Παύλο Πετρουλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη τοποθετήθηκε για το γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη, έχοντας παραστεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» στο Θέατρο Αθηνά.

Η Ελένη Τσολάκη για άλλη μια φορά ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την απουσία του συζύγου της από το πλευρό της, μιας και το ζευγάρι κάνει σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις.

Σε βλέπουμε σε πρεμιέρες σε μαγαζιά μόνη σου, τον σύζυγό σου γιατί δεν τον φέρνεις μαζί σου;

«Βγαίνουμε και μαζί απλά δεν είσαι εσύ εκεί», απάντησε όλο νόημα η Ελένη Τσολάκη, που υπήρξε εσχάτως κόλαφος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και πρόσθεσε: «Στις πρεμιέρες πηγαίνω συνήθως με τα παιδιά της ομάδας μου, δεν είμαστε εκεί μαζί με τον σύζυγό μου, αλλά εκεί που είμαστε, δεν είστε εσείς», απάντησε η Ελένη Τσολάκη για τον λόγο που δεν την βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις δίπλα στον Παύλο Πετρουλάκη.

Τυχερός ο Παύλος Πετρουλάκης: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Τσολάκη που προκαλούν... αναστάτωση

Η Ελένη Τσολάκη έχει βρει τον πρίγκιπα της ζωής της στο πρόσωπο του Παύλου Πετρουλάκη, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε σχέση από το 2015, έχοντας παντρευτεί το 2017 στη Βάρκιζα και ζώντας σε πλήρη ευτυχία.

Η γνωριμία τους έγινε σε κοινή παρέα και εκείνο το βράδυ έμελλε να είναι καρμικό. Ξεκίνησαν να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων και γρήγορα η τρυφερή επικοινωνία τους άρχισε να εξελίσσεται σε έναν δυνατό έρωτα.

Τα «κλικ» της Τσολάκη που προκαλούν... πανδαιμόνιο

Η συμβίωση δεν άργησε να έρθει για το ερωτευμένο ζευγάρι που ήθελε να περνάει όσο περισσότερες ώρες μπορούσε μαζί. Η Ελένη και ο Παύλος ήταν επίσημα ζευγάρι, με το γάμο να έρχεται αργότερα και την Τσολάκη πάντοτε να δείχνει πόσο... τυχερός είναι ο σύζυγός της, διαθέτοντας εκτός των άλλων μια πανέμορφη γυναίκα.

Η Ελένη Τσολάκη αναρτά καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της, επιδεικνύοντας τις εκπληκτικές της αναλογίες. Από το υπέροχο πρόσωπό της μέχρι τα μακριά και εντυπωσιακά πόδια της, η παρουσιάστρια φροντίζει να προκαλεί... αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό, με τον Πετρουλάκη όμως να έχει την τύχη να την έχει στο πλευρό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share