Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μάρκου: «Έστριβε τα μαχαίρια στο σώμα μου!» - Ανατριχιάζει με την περιγραφή του για την φονική επίθεση που δέχτηκε στη Βαρυμπόμπη (Video)

«Ήθελε να με σκοτώσει»

24 Νοεμβρίου 2022 09:05
Γιάννης Μάρκου: «Έστριβε τα μαχαίρια στο σώμα μου!» - Ανατριχιάζει με την περιγραφή του για την φονική επίθεση που δέχτηκε στη Βαρυμπόμπη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην ουρά καντίνας στη Βαρυμπόμπη, μίλησε για πρώτη φορά για τον τρόμο που βίωσε.

Μιλώντας χθες Τετάρτη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, π Γιάννης Μάρκου αποκάλυψε: «Ήθελε να με σκοτώσει, για αυτό όταν έβαζε τα μαχαίρια στο σώμα μου, τα έστριβε κιόλας. Τον πλησίασα εγώ γιατί πήγε και στάθηκε μπροστά στη σειρά κι άρχισε να παραγγέλνει. Όταν του έκανα παρατήρηση, δεν μου έδωσε καν σημασία και τον σκούντηξα για να γυρίσει να με κοιτάξει. Του είπα αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό γιατί υπάρχει μια ουρά από πίσω που περιμένει να φάει».

«Ο δράστης με έβριζε, γονάτισε και έβγαλε τα μαχαίρια»

Ο επιχειρηματίας συνέχισε λέγοντας ότι ο δράστης τον έβριζε και όταν πήγαινε στο αυτοκίνητό του, εκείνος είχε γονατίσει και έβγαλε τα μαχαίρια. «Δεν τα είδα, αλλά είδα τις κινήσεις με τα χέρια του και λέω τι μου κάνει; Στην αρχή πίστευα ότι με χτυπούσε στα πόδια με κάποιες γροθιές χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Όταν όμως είδα τα αίματα, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει», είπε ο κ. Μάρκου.

«Άρχισα να αισθάνομαι και τον πόνο. Έβγαλε ο φίλος μου το φουλάρι του, το έδεσα μόνος μου», είπε και πρόσθεσε ότι αν δεν το είχε δέσει στο πόδι του, δεν θα ζούσε.

Γιάννης Μάρκου: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία - Αρνήθηκε την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας (Video)

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη. Ενώ, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, λέγοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα. Παράλληλα, ο Γιώργος Κούστας, γιατρός που κουράρει τον επιχειρηματία μίλησε στο Live News και ανέφερε ότι οι μαχαιριές που είχε το θύμα δεν ήταν απλές μαχαιριές ήταν, όπως είπε ο ίδιος «δολοφονικές».

«Αυτός είναι τρελός, ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»

Μιλώντας για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και η παρέα του βρέθηκαν σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, ο Γιάννης Μάρκου παραθέτει το σοκ που υπέστη.

«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με χτυπάει… Κατ’ αρχάς, εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει… Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…» δήλωσε στην εκπομπή «Tlive» ο Γιάννης Μάρκου.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν φανταζόταν ότι αυτός ο μικρός διαπληκτισμός μπορούσε να εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο.

«Το να πεις σε κάποιον «η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς» και… Δηλαδή, μια συμβουλή δίνεις σε κάποιον για να σεβαστεί, το λάθος, ίσως, που θα μπορούσε να είχε κάνει. Οπότε τι κάνει; Ζητάει συγγνώμη και λέει »α, συγγνώμη, δεν το κατάλαβα» και πάει πίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του περιστατικού, ο Γιάννης Μάρκου εξήγησε: «Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε »έλα εδώ, έλα να σου πω, έλα εδώ να σου πω», και λέω κάτι θα θέλει να μου πει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε δεξιόστροφα κιόλας, δηλαδή προσπαθούσε να με σκοτώσει, δεν υπήρχε, δηλαδή ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Δεν εξηγείται τέτοια συμπεριφορά».

Ευτυχώς, τα τραύματα του επιχειρηματία δεν αποδείχθηκαν μοιραία, με τον Γιάννη Μάρκου να είναι πλέον καλύτερα, αν και παραμένει στο νοσοκομείο.

«Είμαι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία. Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Kαι επειδή έχω διάφορα χειρουργεία, αναγκαστικά, ψυχολογικά πρέπει να είμαι καλά.

Οπότε πίεσα τον εαυτό μου και είπα »είμαι καλά». Θα δείξει ο χρόνος, δηλαδή πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι, το οποίο είναι χάλια, να μπω αύριο χειρουργείο, να μου το καθαρίσουν, να μου το ξαναράψουν και να ξεπρηστεί, όσο είναι δυνατόν, και να δούμε από μεθαύριο τι γίνεται…», ανέφερε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share