Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

«Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια και τα κιλά μου και έχω συνέχεια βήχα» - Αγωνία για την υγεία της Ολυμπίας Χοψονίδου

Μια εξομολόγηση που θα την καταλάβουν όλες οι γυναίκες

23 Νοεμβρίου 2022 21:14
«Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια και τα κιλά μου και έχω συνέχεια βήχα» - Αγωνία για την υγεία της Ολυμπίας Χοψονίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια από τις μανούλες της showbiz που τη θαυμάζουμε. Μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη έχουν αποκτήσει έξι πανέμορφα παιδάκια. Ωστόσο όλες οι εγκυμοσύνες δεν μπορεί να είναι παραμυθένιες για μια γυναίκα και γι’ αυτό το πρώην μοντέλο εξομολογείται για τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε από τις εγκυμοσύνες.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Σαν μεγάλη της αδελφή η μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου: Αυτή είναι η πεθερά του Βασίλη Σπανούλη

Με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε από έναν ακόλουθό της, για το αν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην υγεία της μετά από τις έξι εγκυμοσύνες, η ίδια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα θέματα που αντιμετωπίζει και πρέπει να παλεύει συνεχώς, από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση της για τις εγκυμοσύνες

“Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτζόνες αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά”, υπογράμμισε η Ολυμπία Χοψονίδου.

«Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια και τα κιλά μου και έχω συνέχεια βήχα» - Αγωνία για την υγεία της Ολυμπίας Χοψονίδου

Το πρώην μοντέλο πάντα λέει την αλήθεια και προσπαθεί να δείχνει την πραγματικότητα μετά την απόκτηση 6 παιδιών. Δίνει κουράγιο σε πολλές νέες μανούλες.

«Νιώθω μια δυσφορία...» - Αγωνία για την υγεία της Ολυμπίας Χοψονίδου

Μια αποκάλυψη για την υγεία της πραγματοποίησε η Ολυμπία Χοψονίδου, ύστερα από έξι γέννες που έκανε στα παιδιά του Βασίλη Σπανούλη.

Η ίδια, μάλιστα, είχε προχωρήσει πρόσφατα σε μια συγκινητική εξομολόγηση της σχετικά με τη ζωή στο σπίτι και τις δύο παλίνδρομες κυήσεις που είχε.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το πρώην μοντέλο, μετά από εξέταση υπέρηχου κοιλιάς, βγήκε στα αποτελέσματα πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share