Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H Μαντώ Γαστεράτου μπήκε «σφήνα» σε εκπομπή για κάλυψη του τηλεοπτικού χρόνου

Δείτε σε ποια

23 Νοεμβρίου 2022 20:25
H Μαντώ Γαστεράτου μπήκε «σφήνα» σε εκπομπή για κάλυψη του τηλεοπτικού χρόνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και εξομολογήθηκε στην Φαίη Σκορδά τις δυσκολίες που πέρασε μετά τις γέννες των παιδιών της.

Λίγο αργότερα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε την εμπειρία της ως καλεσμένη της Φαίης, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν αντιμετωπίσει άλλοι παρουσιαστές στο παρελθόν.

Διαβάστε το μακροσκελές κείμενο που έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου:

«Instagram: Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα ως καλεσμένη στο @prwinomas με την αγαπημένη μου @fayskorda. Φαντάζομαι πως η δήλωση αυτή θα σας φανεί αναμενόμενη, το καταλαβαίνω! Tο πολυφορεμένο πια αστείο που λένε στην τηλεόραση “περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω” ή το “περάσαμε υπέροχα” και άλλα τέτοια φοριούνται δυστυχώς και στα social media. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την προσωπική μου αλήθεια και να σας εξηγήσω γιατί περνάω άμορφα κάθε φορά που βλέπω την Φαίη Σκορδά.

Reality: Αρκετό καιρό τώρα έχω αποφασίσει όποτε εμφανίζομαι δημόσια στην τηλεόραση να πηγαίνω σε ανθρώπους που έχουν ζεστή καρδιά, ειλικρίνεια και καλοσύνη! Έχει συμβεί δυστυχώς στο παρελθόν να βρεθώ καλεσμένη σε εκπομπές που ο/η παρουσιαστής/ρια με αντιμετώπισε σαν “σφήνα” για κάλυψη του τηλεοπτικού χρόνου, έχω εισπράξει κούφια χαμόγελα, τυπικά κομπλιμέντα και αδιάφορα σχόλια.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές με έκαναν να πληγώνομαι και να αναρωτιέμαι… Μα καλά γιατί με κάλεσαν αφού βαριόντουσαν να μου πάρουν συνέντευξη; Έχω δει ανθρώπους στον χώρο της τηλεόρασης που τους ξέρουν και οι πέτρες και η γνώμη που έχουν για τον εαυτό τους είναι τεράστια. Ανθρώπους που όταν σβήσει το φωτάκι που γράφει ON AIR στην κάμερα ξαφνικά γίνονται αδιάφοροι, πας να τους μιλήσεις όταν τα φώτα σβήνουν και σε αφήνουν σύξυλο στον καναπέ (τρομερά άβολο αυτό) και αργότερα όταν η κάμερα γράφει γυρίζοντας από διαφημίσεις, μόνο γλωσσόφιλο δεν σου δίνουν για να τους δόσεις καμία είδηση για αναπαραγωγή.

Αντίθετα με όλους αυτούς η Φαίη Σκορδά είναι ένας απίστευτα τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωπος! Θέλω να σας πω δημόσια και με το χέρι στην καρδιά ότι είναι το πιο τρυφερό και καλοσυνάτο παιδί που έχω γνωρίσει σε αυτό το επάγγελμα. Είναι εκείνη που ενδιαφέρεται για όλους με αυθεντικότητα και όχι για τα μάτια του κόσμου, εκείνη που θα κάνει πλάκα μαζί σου σαν να κάνετε παρέα χρόνια, εκείνη που αν έχεις ανάγκη για δουλειά θα σου πει έλα! Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία της δεν είναι ότι έχει φτάσει στην κορυφή επαγγελματικά, όσο το γεγονός ότι είναι στην κορυφή και παραμείνει αναλλοίωτη, τρυφερή και ανθρώπινη! Σε αγαπώ και ευχαριστώ πολύ Φαιουλα μου για την φιλοξενία» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share