Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε αμηχανία ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έκοψε» με συνοπτικές διαδικασίες τις ερωτήσεις για τον Μάνο Παπαγιάννη (Video)

Ο ηθοποιός δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του

23 Νοεμβρίου 2022 19:38
Σε αμηχανία ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έκοψε» με συνοπτικές διαδικασίες τις ερωτήσεις για τον Μάνο Παπαγιάννη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς να χάσει στιγμή το χαμόγελό του, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων των ψυχαγωγικών εκπομπών μετά το τέλος της επίσημης πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Με τέτοιους φίλους...»: Λάβρος ο Αντώνης Κανάκης - «Τσάκισε» τον Σωτήρη Καλυβάτση

Ανάμεσα στις ερωτήσεις όμως, υπήρξε και μια που αφορούσε τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη που τον αφορούσαν. Ο ηθοποιός «έκοψε» με συνοπτικές διαδικασίες τις ερωτήσεις που δέχθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Βρήκες, μεγάλε, την κατάλληλη στιγμή. Δεν έγινε η παράσταση, πάμε παρακάτω. Ας λέμε για αυτή την παράσταση, εδώ είμαστε, θέατρο Βέμπο, Άντρες με τα όλα τους. Τα φιλιά μας» απάντησε με χαμόγελο και στην επιμονή του δημοσιογράφου να πάρει μια απάντηση αρκέστηκε σε ένα: «Ναι πασάκα μου… Εντάξει».

"Σπόντα" μεγατόνων για τον Γιώργο Νταλάρα - "Τόσα χρόνια έτρωγε..."

Πολλοί θυμούνται τον σάλο που είχε προκληθεί πριν κάποια χρόνια με την επίθεση με γιαούρτι σε συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Ενώ πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου καταδίκασαν αυτή την πράξη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξέφρασε μια διαφορετική άποψη, μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Λευτέρη Παπαδόπουλου για τον Γιώργο Νταλάρα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπή «Made in star» σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ο ηθοποιός απάντησε: «Υπάρχουν άνθρωποι που τόσα χρόνια ήταν συνηθισμένοι να τρώνε χαβιάρι. Δεν πειράζει ας φάνε και κανένα γιαουρτάκι, καλό κάνει».

Ονειρεμένη βίλα: Αυτό είναι το κλασικό και πολυτελές σπίτι του Γιώργου Νταλάρα στη Φιλοθέη (photos)

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές με πολλές επιτυχίες και αξιοσημείωτη πορεία στο μουσικό πεντάγραμμο.

Δείτε επίσης: Κορυφαίος στο είδος του: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας ήταν ο πατέρας του Γιώργου Νταλάρα

Έχει ασχοληθεί με το έντεχνο, το δημοτικό, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι. Παράλληλα ο Γιώργος Νταλάρα έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τη σύζυγό του, Άννα που είναι πολιτικός. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερις δεκαετίες και κατοικεί σε ένα λουσάτο σπίτι στη Φιλοθέη. Εκεί, στο σαλόνι τους, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παίζει ατελείωτες ώρες με τα εγγόνια του.

«Το να μένω στο σπίτι μου στη Φιλοθέη είναι επιλογή μου. Δεν μου το άφησε ο μπαμπάς μου κληρονομιά, δεν το έκλεψα, δούλεψα, το αγόρασα, δάνειο δεν πήρα. Κι αν μένω τώρα στη Φιλοθέη, το Χαϊδάρι, ο Βύρωνας, το Μπραχάμι και η Κοκκινιά μου κλείνουν ακόμα το μάτι. Αυτή η εμφυλιακή λογική δεν βγάζει πουθενά. Τίποτε απ’ όλ’ αυτά που έχουμε δεν είναι δικά μας, γιατί δεν μπορούμε να τα πάρουμε μαζί μας φεύγοντας», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στα “Νέα” για το γεγονός ότι μένει στη Φιλοθέη.

Ονειρεμένη βίλα: Αυτό είναι το κλασικό και πολυτελές σπίτι του Γιώργου Νταλάρα στη Φιλοθέη (photos)

Σούσουρο με τον Γιώργο Νταλάρα: Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Τον ρόλο του παππού στον μέγιστο βαθμό απολαμβάνει ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο εγγονούς του και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις.

Η μοναχοκόρη του Γεωργιάννα Νταλάρα του έχει χαρίσει με το σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη δύο πανέμορφα αγοράκια, με τα οποία ο τραγουδιστής προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά αρκετοί είναι αυτοί που αγνοούν την πραγματική του ηλικία.

Η μητέρα του καταγόταν από την Μικρά Ασία κι ο πατέρας του ήταν ο ρεμπέτης Λουκάς Νταράλας. Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά στις 29 Σεπτεμβρίου 1949, ως εκ τούτου είναι σή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share