Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το δράμα του Νίκου Καρβέλα: Η πτώχευση με τη Βίσση και ο αληθινός λόγος του διαζυγίου με την Πάνια

Οι δύσκολες ώρες του τραγουδοποιού

23 Νοεμβρίου 2022 13:54
Το δράμα του Νίκου Καρβέλα: Η πτώχευση με τη Βίσση και ο αληθινός λόγος του διαζυγίου με την Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας έχει περάσει από τα δικά του... σαράντα κύματα, με τον ίδιο να βρίσκεται κάποτε ακόμη και κοντά στην πτώχευση το 2017, χωρίζοντας παράλληλα με την Αννίτα Πάνια.

Ήταν τότε, που ο τραγουδοποιός, που έκανε αποκαλύψεις για τις δύο γυναίκες της ζωής του, είχε δικαστική διαμάχη με το κανάλι «Ε», μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, που είχε ακολουθήσει την έντονη λογομαχία τού μουσικοσυνθέτη με τον παρουσιαστή κατά τη διάρκεια ενός live με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον Μένιο Φουρθιώτη να λέει, μεταξύ άλλων, «αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αποχωρήσετε! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί παρακαλώ», και τον συνθέτη να τονίζει «η δικτατορία σας τελείωσε» και να επισημαίνει πως η παρότρυνση να αποχωρήσει συνιστά διάρρηξη συμβολαίου.

Στη συνέχεια, το Epsilon κινήθηκε νομικά και συγκεκριμένα, με µια διαταγή πληρωµής που εκδόθηκε στις 26 Ιουνίου, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ως ιδιοκτήτρια του καναλιού, διεκδίκησε από τον µουσικοσυνθέτη ως ρήτρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για αθέτηση των όρων συνεργασίας, η οποία συµφωνήθηκε και υπογράφηκε µεταξύ καναλιού και συντελεστών στις 2 Απριλίου του 2017.

Μάλιστα, δεσµεύτηκε το σύνολο των τραπεζικών λογαριασµών του Νίκου Καρβέλα και της εταιρείας Vanillia ΕΠΕ, με την Άννα Βίσση να εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς δεν µεσολάβησε απλώς προτείνοντας στον σταθµό τον πρώην σύζυγό της και συνεργάτη της, αλλά υπέγραψε και τη σχετική σύµβαση ως εγγυήτρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Espresso, οι δύο πλευρές βρέθηκαν αντιμέτωπες στις δικαστικές αίθουσες και εκεί συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το κανάλι κατά του Νίκου Καρβέλα, ζητώντας τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, καθώς πρόθεση του καναλιού ήταν να «παγώσει» τυχόν μεταβολή της περιουσίας του συνθέτη μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης για την κύρια αγωγή. Από την πλευρά του, ο συνθέτης είχε καταθέσει αίτηση αναστολής της εκτέλεσης και οι δύο αγωγές εκδικάστηκαν, χωρίς φυσικά να χάσει όλα του τα υπάρχοντα.

Όλο αυτό ξεκίνησε, όταν το κανάλι «Ε» ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα.

Αυτό συνέβη όταν ο κριτής Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε ότι του ήρθε εξώδικο (προφανώς από την παραγωγή του show) επειδή στην προηγούμενη εκπομπή… δεν μιλούσε αρκετά. Ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, από την πλευρά του δεν ήθελε να ακουστεί όλο αυτό στον αέρα και κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε να γίνει χαμός στο πλατό.

Το «δεν ξέρεις να μιλάς ελληνικά» του γνωστού καλλιτέχνη ήταν αυτό που… γιγάντωσε την ένταση, με τον Φουρθιώτη να χάνει την ψυχραιμία του και να ακολουθεί καβγάς με ατάκες-«φωτιά» και από τις δύο πλευρές.

Ο λόγος του χωρισμού με την Πάνια

Η εκπομπή «Πρωινό» είχε συναντήσει στο παρελθόν την παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων η ίδια, μίλησε για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική. Όσο για τον γιο της, είπε: «Ο Ανδρέας πάει Δευτέρα δημοτικού, αλλά δεν τρελαίνομαι να μιλάω δημοσίως για το παιδί...». Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε σχετικά με το νέο... διαβολικό τραγούδι του συντρόφου της Νίκου Καρβέλα.

«Είναι σατανιστής ο Νίκος και γι' αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού» σημείωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share