Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα τους μπερδεύατε και εσείς: Αυτός είναι ο άγνωστος αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου (photo)

Δείτε τον για πρώτη φορά

23 Νοεμβρίου 2022 13:36
Θα τους μπερδεύατε και εσείς: Αυτός είναι ο άγνωστος αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν μη τι άλλο ο Λάκης Λαζόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της Ελλάδας, ειδικά με την πολύχρονη προβολή του μέσω του «Αλ Τσαντίρι».

Με καταγωγή από τη Λάρισα και σπουδές στη Νομική ο ίδιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει δικηγόρος και στράφηκε στην υποκριτική. Αυτή του η απόφαση μάλιστα τον έφερε σε ρήξη με τον πατέρα του.

Ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ωστόσο σε μια σπάνια εμφάνισή του πριν λίγα χρόνια βρέθηκε στο πλευρό του ο αδελφός του.

Ο λόγος για τον Κώστα Λαζόπουλο, που είναι το δεξί του χέρι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τη δεκαετία του '90 που έκανε τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Τα δύο αγαπημένα αδέρφια είχαν βρεθεί πριν τρία χρόνια στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζωή Χαρισάμενη» στο «Από Μηχανής Θέατρο».

Δείτε τη φωτογραφία:

 Θα τους μπερδεύατε και εσείς: Αυτός είναι ο άγνωστος αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου (photo)

Άπιαστος ο Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν λέω ότι μένω στα 40 τετραγωνικά, εννοώ ότι…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του πριν μερικά χρόνια εξήγησε τι εννοούσε όταν είχε πει ότι μένει σε ένα σπίτι 40τ.μ. Δεν τον πιάνεις πουθενά!

Δείτε επίσης: Δριμύ κατηγορώ: «Έχουν καταστραφεί άνθρωποι από την σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου»

«Όταν λέω ότι μένω στα 40 τετραγωνικά, εννοώ ότι ο χώρος που εγώ χρησιμοποιώ είναι 40 τετραγωνικά. Το ρήμα δεν είναι «έχω», το ρήμα είναι «μένω». Εγώ τα ελληνικά μου έχω μάθει να τα προσέχω, γιατί είμαι συγγραφέας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στα πάνελ που δεν έχουν τη γνώση να δώσουν την πρέπουσα σημασία στα ρήματα. Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν: Ναι, μένω σε 40 τ.μ. σπίτι. Δίπλα είναι το γραφείο μου που είναι 60 τ.μ., άρα το σύνολο είναι 100 τ.μ. Και επίσης 14 χρόνια έμενα σε 55 τ.μ., και αυτή είναι η αλήθεια. Όχι, όμως, ότι δεν έχω ένα σπίτι στην Πάρο που είναι μεγάλο ή ένα άλλο σπίτι στη Σέριφο που είναι μεγαλύτερο και δεν θυμάμαι να παρακάλεσα ποτέ κάποιον να μου μεγαλώσει τα τετραγωνικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share