Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σπαραγμός στον «αέρα» για τη Φαίη Σκορδά - Σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια

Η προσωπική εξομολόγηση που την έκανε να λυγίσει

23 Νοεμβρίου 2022 13:31
Σπαραγμός στον «αέρα» για τη Φαίη Σκορδά - Σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη η 20χρονη Ευγενία, που συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της στην εκπομπή LiveNews όταν μίλησε για το σκληρό τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν στην “Κιβωτό του Κόσμου” όταν προχώρησε σε διακοπή της κύησης της.

Η νεαρή κοπέλα άφησε άφωνη πολλές φορές τη Φαίη Σκορδά με τα όσα περιέγραψε για τη ζωή της στην “Κιβωτό του Κόσμου”, λέγοντας πως ο λόγος που βρέθηκε μπροστά στις κάμερες να πει την ιστορία της είναι η άρνηση της διοίκησης να έρθει σε επαφή με τον αδερφό της, τον οποίο έχουν στην απομόνωση.

Μεταξύ άλλων, η Ευγενία δήλωσε πως την είχαν χωρίσει από τον αδερφό της, στέλνοντάς τη σε άλλη δομή επειδή είχε συνάψει σχέση με ένα αγόρι, ενώ όταν είχε μιλήσει σε μία εισαγγελέα για τα όσα βίωνε, «Είχε πει πως θα αλλάξουν κάποια πράγματα…

Παρέμειναν ίδια και χειρότερα». Επιπλέον μίλησε για τις δουλειές που ανάγκαζαν τα παιδιά να κάνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά και για την αλλαγή προσωπικού, όταν κάποιος παιδαγωγός συμπεριφερόταν καλά στα παιδιά.

«Σκληρές οι πρώτες μέρες...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα μετά το χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του είχε μιλήσει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είχε αποκαλύψει κάτι που κανείς δε γνώριζε για το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά. Να σημειωθεί πως το αγαπημένο αυτό πρώην ζευγάρι έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και 4 χρόνια.

Ο παρουσιαστής, την προηγούμενη σεζόν και με αφορμή το χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου, είχε μιλήσει για κάποιες δύσκολες στιγμές που είχε περάσει κι εκείνος όταν εγκατέλειψε το σπίτι του.

Διαβάστε όσα είχε πει, παρακάτω:

"Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε" είχε πει στον αέρα της εκπομπής και συνέχισε λέγοντας:

"Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…". Εκτός από την αποκάλυψη του παρουσιαστή, δείτε εδώ όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά για το χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share