Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φοίβος: Τσακώθηκε εν τέλει με τη Δέσποινα Βανδή; - Τι δήλωσε

Ήταν φήμη τελικά;

23 Νοεμβρίου 2022 13:19
Φοίβος: Τσακώθηκε εν τέλει με τη Δέσποινα Βανδή; - Τι δήλωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός σε όλους ιδιοκτήτης ομώνυμης δισκογραφικής , Φοίβος, έδωσε συνέντευξη τύπου χθες 22/11 στο Happy Day με αφορμή την παράσταση «Γεια» που υπογράφει.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον καβγά Δέσποινας Βανδή με Καίτη Γαρμπή

Μέσα σε όλα, ο μουσικοσυνθέτης μίλησε στους δημοσιογράφους για το μιούζικαλ και τη Δέσποινα Βανδή, την οποία έχει καλέσει στο έργο, όπως αποκάλυψε.

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος Γεια έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρότι είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου πέταξε την ιδέα για να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα» είπε αρχικά ο Φοίβος.

«Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου διότι υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα.

Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα 17 χρόνια, την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Την έχω προσκαλέσει στην παράσταση» συνέχισε ο Φοίβος

και κατέληξε μιλώντας για το «Γεια»:

«Τότε ήταν ένας από τους παροιμιώδεις δίσκους, και κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share