Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή - Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει τηλεοπτικά...» (video)

«Σας παρακαλώ! Σας παρακαλώ! Το σταματάω εδώ...»

23 Νοεμβρίου 2022 11:59
Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή - Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει τηλεοπτικά...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (23/11) η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον Ανδρέα Καραγιάννη, εκδότη του ekklisiaonline.gr και τον Ανουάρ Μπακρί, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι ο γενικός γραμματέας Σύρων Ελλάδας.

Οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ήρθαν σε αντιπαράθεση, με τον Ανδρέα Καραγιάννη να αποκαλύπτει πως ήρθε σε επικοινωνία με την εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Συρίας στην Αθήνα, όπου διέψευσαν πως ο Ανουάρ Μπακρί εκπροσωπεί τους Σύριους στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Σας παρακαλώ! Σας παρακαλώ! Το σταματάω εδώ, δεν θα το συνεχίσω… Δεν θα το συνεχίσω… Δεν υπάρχει λόγος», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε πολύ, κλείστε το παιδιά! Δεν υπάρχει λόγος. Ευχαριστούμε. Στέφανε, όχι, δεν θέλω τώρα να πούμε κάτι! Βλέπεις τι γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά, εμφανώς εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή και όλο αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο που συνέβη τηλεοπτικά. Και σε δελτίο ειδήσεων να ήταν, θα διεκόπταν την σύνδεση. Δεν έχει να κάνει με την εκπομπή.

Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποιους. Από την άλλη υπάρχει μια τεράστια αμφισβήτηση για αυτό από την ίδια την πρεσβεία άρα εμείς δεν θέλουμε να συνομιλούμε με κάποιον που αυτή τη στιγμή βγαίνει και κάνει ένα τεράστιο σόου, χτυπάει, φωνάζει και αναστατώνει ψυχούλες παιδιών που ήδη είναι αναστατωμένες επειδή απλά για κάποιο λόγο υποστηρίζει ότι είναι κάποιος και θέλει λίγη δημοσιότητα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μη δω σε κανένα σάιτ ότι θέλω 3 εκατομμύρια...»

Μια μεγάλη γιορτή είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (21/11) για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη στην ελληνική τηλεόραση. Η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα με τις 3 κυρίες να απαντούν στο αν θα έκαναν από κοινού εκπομπή.

Και επειδή η απάντηση της Καινούργιου, πως δηλαδή θα ήθελε 3.000.000 ευρώ, από κάποιους μπορεί να παρεξηγήθηκε, την Τρίτη 22/11 είδαμε την απάντησή της μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha.

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για το σχόλιο προς τη Φαίη Σκορδά

«Να πω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μη δω σε κανένα σάιτ ότι θέλω 3 εκατομμύρια για να κάνω εκπομπή με τη Σταματίνα και την Φαίη. Κάναμε πλάκα. Δεν μου άρεσε η ερώτηση του δημοσιογράφου, ενώ ήμασταν και οι τρεις μπροστά. Τη θεώρησα άκομψη, οπότε ήθελα να το πάρω λίγο χιουμοριστικά. Μπορεί να είναι πολλοί οι λόγοι, μπορεί να τη συμπαθώ περισσότερο από κάποιον άλλο, πολλά μπορεί», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share