Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική παραδοχή Πασχάλη Τσαρούχα: «Μισοπέθανα και γύρισα - Είμαι άντρας παλιός...»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη ζωή του

23 Νοεμβρίου 2022 11:03
Συγκλονιστική παραδοχή Πασχάλη Τσαρούχα: «Μισοπέθανα και γύρισα - Είμαι άντρας παλιός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχει με τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς».

«Ο Στάθης είναι ένας καλός άνθρωπος που τον τυραννά η γυναίκα του. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καμία γυναίκα ποτέ. Ο Στάθης είναι εργατικός, φιλότιμος, είναι κιμπάρης, που λέμε. Εγώ είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σου πει να πάμε για καφέ και θα κάτσει εκεί τρεις ώρες. Πάντα έχω κάτι να κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι δεν το έχει καθόλου με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ είπε πως έχει μείνει απλήρωτος από δουλειές και πάντα φροντίζει να μην εξαρτιέται συναισθηματικά από την δουλειά του.

Δείτε επίσης: Ξεπέρασε σε μπόι τον Πασχάλη Τσαρούχα: Αυτός είναι ο γιος που έχει αποκτήσει με την Θεοφανία Παπαθωμά (photos)

«Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου», πρόσθεσε. Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι λάτρης των μηχανών και μίλησε για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν. «Μία φορά ένας άνθρωπος έκανε ένα λάθος και με πέταξε σε μία κολώνα. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας περιγράφοντας το ατύχημά του.

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι κατά των παπαράτσι, καθώς τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση λέγοντας:

«Λέω, δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους; Γιατί μία κοινωνία θα πρέπει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα;». Ο ηθοποιός είπε πως αισθανόταν ότι είχε ζήτηση ως άντρας, αλλά ήξερε ότι αυτό είχε ημερομηνία λήξης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει λόγο για να παντρευτεί ξανά.

«Κεραυνοβολημένη» η Θεοφανία Παπαθωμά: «Όταν είδα τον Πασχάλη Τσαρούχα πρώτη φορά είπα...»

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε βρεθεί καλεσμένη στον παρελθόν στην εκπομπή DOT και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον πρώην σύζυγό της, Πασχάλη Τσαρούχα, αλλά και τον Γρηγόρη Πετράκο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της.

Αναφερόμενη στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, θυμήθηκε: «Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς” που έκανα μια πόρνη. Μας είχε καλέσει ο Μανουσάκης για μια σειρά με τον Πασχάλη Τσαρούχα να παίξουμε το ζευγάρι, αλλά δεν έγινε τελικά. Άλλαξε το σενάριο και μετά από 1,5 μήνα του τηλεφώνησα και τότε έγινε η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη».

Για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ανέφερε: «Με τον Πασχάλη συναντηθήκαμε μετά από 7 χρόνια το 2005. Όταν είδα τον Πασχάλη πρώτη φορά είπα “Τι καλό παιδί”. Μείναμε μαζί επτά χρόνια. Επτά χρόνια φαγούρας. Για τρία χρόνια ήμασταν χωρισμένοι και συζούσαμε. Δεν κράτησε πολλά χρόνια η προσπάθειά μας, αλλά ο γιος μου ο Αχιλλέας μου είχε πει ότι “Μόνο τρία χρόνια προσπαθήσατε; Κοίταξε με”. Είχαμε ένα πολιτισμένο και ήρεμο διαζύγιο».

Για τον εδώ και 9 χρόνια σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο, εξήγησε: «Με τον Γρηγόρη αποφασίσαμε να παντρευτούμε, απλώς δε βρήκαμε τον χρόνο ακόμα. Από τον πρώτο χρόνο κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου. Μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες θα δούμε». αποκάλυψε. Όσο για τις δηλώσεις του σχετικά με τον κορωνοϊό, τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του Γρηγόρη γιατί δεν πληρώνομαι γι’ αυτό. Αν αναφερθώ στο βίντεο που δημοσίευσε με την έρευνα που έκανε, όποιος ανατρέξει στις πηγές θα δει ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν.

Εμείς ήμαστε στον δρόμο της φιλοσοφίας πολλά χρόνια. Η φιλοσοφία λέει ότι έχεις υποχρέωση να διαδίδεις την αλήθεια. Θεωρώ αστείο και γελοίο να ασχολείται κάποιος με ό,τι ανεβάζει ο Γρηγόρης. Δεν συμφωνώ πάντα με την άποψη του Γρηγόρη. Συμφωνώ με το δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται ελεύθερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share