Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είναι ευτυχία και ευλογία...» - Αποκάλυψε το άλλο του πρόσωπο πίσω από τη σχέση με τη Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Πάντα κοντά στη μεγάλη του αγάπη

23 Νοεμβρίου 2022 10:28
«Είναι ευτυχία και ευλογία...» - Αποκάλυψε το άλλο του πρόσωπο πίσω από τη σχέση με τη Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πανευτυχής στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, δίχως να αποκλείεται μέχρι και το ενδεχόμενο γάμου, ωστόσο έχει κι ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που αποφέρει η υποκριτική του ικανότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έκανε εσχάτως τις δικές του... πικάντικες αποκαλύψεις, βρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος «100 χρόνια Λεωφόρος», δίπλα σε κορυφαίους άσους του παρελθόντος, ενώ οι διοργανωτές του έδωσαν την ευκαιρία, να βραβεύσει την Χριστίνα Τεξανού για την προσφορά τόσο της ίδιας, όσο και του αείμνηστου «Τέξας» στο οπαδικό κίνημα της Θύρας 13.

Αμέσως μετά το τέλος αυτής, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τον Πάνο Καραουλάνη, για την ιδιαίτερη τιμή που είχε να βρίσκεται σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, αναφέρθηκε στη βράβευση που έκανε, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου, που έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πάει ολοταχώς για το πρωτάθλημα.

Βασίλης Μπισμπίκης εκδήλωση Παναθηναϊκός

Για την παρουσία του στην εκδήλωση «100 χρόνια Λεωφόρος» και τη βράβευση που έκανε:

«Ήταν πραγματικά τιμή μου που βρέθηκα ανάμεσα σε κορυφαίους μύθους του συλλόγου, όπως είναι ο Αντωνιάδης, ο Δομάζος, ο Φυλακούρης, ο Κορωναίος και όσους άλλους βρέθηκαν σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση.

Από εκεί και πέρα η Χριστίνα που βράβευσα, είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει την ψυχή της στον Παναθηναϊκό. Πέρα από το ότι είναι 25 χρόνια φίλη μου. Η Χριστίνα μέσα από αυτά που κάνει στη σχολή που διατηρεί, βοηθάει παιδιά από τον Παναθηναϊκό και τα στηρίζει, ώστε να βρουν το δρόμο τους. Οπότε ήταν διπλή τιμή για εμένα η παρουσία μου εδώ».

Είσαι τακτικός θαμώνας της Λεωφόρου και μάλιστα βλέπεις τους αγώνες από τη θύρα 13. Τι είναι αυτό που σου αρέσει από την ποδοσφαιρική ομάδα τη φετινή σεζόν:

«Αυτό το στοιχείο που έχει η ομάδα φέτος και μου αρέσει πολύ είναι αρχικά η ομαδικότητα. Έχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ που ακόμα και στα δύσκολα παραμένει συγκροτημένο, με υπομονή και αυτοπεποίθηση.

Πολλές φορές στα δύσκολα ματς που είδαμε φέτος, δημιουργήθηκαν καταστάσεις ωστόσο, η ομάδα παρέμεινε συγκροτημένη, έδειξε πάθος και με τη ζωντάνια που είχε στο τέλος τα κατάφερε. Όλα αυτά βέβαια γίνονται με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει παίξει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο στο δημιούργημα αυτής της ομοιογένειας. Ότι και να γίνει στην πορεία, φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε ένα πολύ καλό δρόμο».

Πιστεύεις πως μετά από αρκετά χρόνια έχει έρθει η ευκαιρία για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα:

«Είμαι σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά του με τα play offs, ωστόσο έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα και στον προπονητή και τη σιγουριά πως στο τέλος θα το πάρει το πρωτάθλημα.

Πιστεύω στους παίκτες, πιστεύω στο σύνολο, βέβαια όλα θα πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν αρμονικά και να ψάχνει ο Παναθηναϊκός το καλύτερο. Είναι όπως στο θέατρο που δημιουργείς κάτι πολύ καλό και αμέσως μετά ψάχνεις το ακόμα καλύτερο, την εξέλιξη. Θέλει και άλλα στοιχεία μέσα η ομάδα, φυσικά και χρήζει ενίσχυσης αυτό το σύνολο και ευελπιστώ πως θα γίνουν, για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη εικόνα.

Αν οι προθέσεις της διοίκησης και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα είναι να αφουγκραστούν και το πάθος του κόσμου και να εξελίξουν αυτό που ήδη υπάρχει, πιστεύω πως στο τέλος θα πάνε όλα καλύτερα».

Για το δέσιμο και τη στήριξη που υπάρχει από τον κόσμο στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια που το βλέπουμε και στα ματς της Λεωφόρου, όπου γεμίζει σε κάθε ματς και οι φίλαθλοι φεύγουν ευχαριστημένοι από το γήπεδο:

«Είχα να το δω πολλά χρόνια να συμβαίνει αυτό το πράγμα στη Λεωφόρο. Είναι ευτυχία και ευλογία όσα ζήσαμε στα ματς της Λεωφόρου ως τώρα. Ένα γήπεδο συνέχεια γεμάτο, με παιδιά, γυναίκες, άντρες. Δεν έχουμε δει επεισόδια γεγονός αρκετά σημαντικό. Όλοι όσοι έχουμε βρεθεί σε αυτό το γήπεδο έχουμε συμβάλλει για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα εξωπραγματική.

Αυτό το πάθος του κόσμου και πριν και μετά τους αγώνες. Το χαμόγελο που έχει λείψει να βρισκόμαστε με φίλους και να περνάνε όμορφα. Έχουμε ζήσει και τη βία, δεν τα χρειαζόμαστε αυτά τα περιστατικά».

Πηγή: Panathinaikos24.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share