Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν πάει το μυαλό σας: Ποιος γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός είναι ο σύντροφος της κόρης του Γιάννη Μπέζου (photo)

Ποια η μεταξύ τους σχέση;

23 Νοεμβρίου 2022 08:32
Δεν πάει το μυαλό σας: Ποιος γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός είναι ο σύντροφος της κόρης του Γιάννη Μπέζου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να μάθετε ποιος γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός είναι ο σύντροφος της κόρης του Γιάννη Μπέζου;

Ο Γιάννης Μπέζος είναι καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε θρυλικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους σε κορυφαία έργα του διεθνούς θεατρικού ρεπερτορίου. Αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στη συχνότητα της ΕΡΤ, να πρωταγωνιστεί στη σειρά Σε ξένα χέρια και στη θεατρική παράσταση “Αινιγματικές Παραλλαγές”.

Δείτε επίσης: Δε θα είναι και πολλά: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη

Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή και το πλούσιο βιογραφικό του

Γιαννης Μπεζος

  • Ο Γιάννης Μπέζος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου του 1956.
  • Είναι 65 ετών.
  • Το ζώδιό του είναι Παρθένος.
  • Το ύψος του είναι 1,87 μέτρα.
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Φιλοπάππου.
  • Η καταγωγή του είναι από το Κεραστάρι Αρκαδίας.
  • Αποφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο της Πλάκας και σπούδασε κοντά στην πλατεία Βικτωρίας.
  • Στην τηλεόραση έχει αφήσει το στίγμα του με ρόλους όπως αυτός του Γιάννη στους Απαράδεκτους, του Επαμεινώνδα Κάκαλου στης “Ελλάδος τα παιδιά”, του Ζάχου Δόγκανου στο “Εκείνες κι Εγώ”, του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου στο “Άκρως Οικογενειακόν”, του Ανδρέα Μπασκιά στο “Πέτα τη φριτέζα” και πολλοί άλλοι.
  • Σπούδασε θέατρο στο θεατρικό εργαστήρι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και αποφοίτησε το 1978.
  • Εκείνος που τον ανακάλυψε πρώτος ήταν ο Θύμιος Καρακατσάνης, όταν ξεχώρισε το ταλέντο του κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο θέατρο “Σμαρούλα”.
  • Ανιψιά του Γιάννη Μπέζου είναι η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη
  • Έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις τη δεκαετία του 1980 και μεγάλες επιτυχίες αρχαίων παραστάσεων, όπως οι «Βάτραχοι» και η «Λυσιστράτη».
  • Το 1987 ο Γιάννης Μπέζος παντρεύτηκε την ηθοποιό, Ναταλία Τσαλίκη και ζουν ευτυχισμένοι μαζί μέχρι και σήμερα.
  • Το 1988 γεννήθηκε η κόρη του, Ηρώ Μπέζου, που είναι και αυτή ηθοποιός.
  • Σε συνέντευξή του ωστόσο, στις 18 Ιουνίου 2012, είχε δηλώσει πως πριν την Ναταλία Τσαλίκη, είχε κάνει έναν ακόμα γάμο, από τον οποίο χώρισε και το 1987 παντρεύτηκε την Ναταλία Τσαλίκη.

Η σχέση του με την κόρη του

Μέσα στο 2020 ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή Direct και μίλησε για την κόρη του, Ηρώ.

Η κόρη μου έχει μια μεγάλη διαδρομή. Δεν έχει να πάρει κάτι από εμένα εκτός από το επίθετο. Στην αρχή της ήταν λίγο βάρος αυτό αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει… Μιλάμε, δεν τα αναλύουμε όλα όμως πολύ. Με τα παιδιά δεν πρέπει να είσαι φίλος, είσαι γονιός. Συμβουλές δε δίνω ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου, δε μας αρέσουν οι συμβουλές ούτε στα παιδιά αρέσουν τις βαριούνται”, είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο σύντροφος της κόρης του και η μεταξύ τους σχέση

Ο Γιάννης Μπέζος λατρεύει την κόρη του Ηρώ, η οποία φυσικά διανύει τη δική της πορεία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Στην προσωπική της ζωή έχει επιλέξει να συμπορευτεί με τον επίσης ηθοποιό Μιχάλη Τιτόπουλο, καθώς οι δυο τους διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση.

Εξάλλου, ο Μιχάλης Τιτόπουλος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη σειρά της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις” ως τηλεοπτικός γιος της Ελένης Ράντου, σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 τον περασμένο Νοέμβριο, είχε δηλώσει πως διατηρεί σχέση με την Ηρώ Μπέζου για 8 ολόκληρα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα μετρούν και πολλές επαγγελματικές συνεργασίες μαζί.

Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε και πολλά χρόνια μαζί“, δήλωσε ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια “με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα.

Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο. Η ίδια είπε όχι στην αρχή… Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό. Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα“. Άλλωστε, με την Ηρώ Μπέζου φοίτησαν και οι δύο στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, με τον Μιχάλη Τιτόπουλο να είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.

Όσο για τη σχέση του με τον πατέρα της, το Γιάννη Μπέζο σχολίασε χαρακτηριστικά:

Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή“, είπε ο ηθοποιός και σύντροφος της Ηρώ Μπέζου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share