Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν... τρελαίνονται οι συμπεθέρες: Αυτές είναι οι σχέσεις Ελένης Μενεγάκη και Δωροθέας Μερκούρη μετά το ειδύλλιο Λάτσιου και Γαίας

Φάνηκε πρόσφατα ότι δεν κάνουν και... κωλοτούμπα η μία για την άλλη

23 Νοεμβρίου 2022 08:12
Δεν... τρελαίνονται οι συμπεθέρες: Αυτές είναι οι σχέσεις Ελένης Μενεγάκη και Δωροθέας Μερκούρη μετά το ειδύλλιο Λάτσιου και Γαίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και η Δωροθέα Μερκούρη έχουν μια... περίεργη σύνδεση μεταξύ τους, λόγω του Ματέο Παντζόπουλου, αλλά έχουν και κάτι πιο σημαντικό να μοιραστούν, που δεν είναι άλλο από τη σχέση των παιδιών τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τον τελευταίο καιρό, αν και η σχέση τους έχει την ιδιαιτερότητά της, καθώς η μητέρα της υπήρξε σε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο, νυν σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, έχοντας πάντως κάνει τα παιδιά της με άλλο διάσημο άνδρα.

Όχι πως υπάρχει περίπτωση για κάτι… ύποπτο, αλλά σίγουρα όλο αυτό το σκηνικό δεν μπορεί να κάνει τις δύο γυναίκες να είναι ιδιαίτερα άνετες. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για τη δουλειά της, την περίπτωση να τη δούμε στην τηλεόραση, αλλά και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Το ήθελα πολύ καιρό, οπότε τώρα είναι σαν να γίνεται κάτι που ήθελα πολύ. Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε μόνο ιταλική μαγειρική, γιατί είμαι μισή Ιταλίδα και έχω μεγαλώσει στην Ιταλία, οπότε μαγειρεύω μόνο ιταλικά και ειδικά της συνταγές της οικογένειάς μου. Θα είμαι μόνη μου, δεν μπορεί να μαγειρέψει κάποιος μαζί μου, θα τα κάνω μόνη μου. Στο σπίτι μαγειρεύω συνέχεια κι όταν δεν μαγειρεύω τρώω ελληνικό παραδοσιακό φαγητό από ταβέρνα. Μου αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα, αλλά η απλή ελληνική κουζίνα. Και οι κόρες μου μαγειρεύουν. Ειδικά η μεγαλύτερη, η Ηλέκτρα, μαγειρεύει εκεί που σπουδάζει και είναι πολύ ωραίο αυτό. Μου λείπει που είναι μακριά αλλά είμαι χαρούμενη που έχει πάρει το δρόμο της και μεγαλώνει και παίρνει ευθύνες. Είναι πολύ ωραίο τα παιδιά να ανοίγουν τα φτερά τους».

Όταν η δημοσιογράφος της ανέφερε πως στο τηλεοπτικό κανάλι Mega επιστρέφει και η Ελένη Μενεγάκη η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε: «Δεν ξέρω για τι μιλάτε. Δεν έχω επαφή με την τηλεόραση, βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ».

Η συνεργασία που όμως δεν έκανε τη Δωροθέα... να ηρεμήσει

Τον τελευταίο καιρό, όμως, συνεργασία… έκπληξη παρουσίασαν οι οικογένειες Μενεγάκη-Μερκούρη καθώς θα ενωθούν επαγγελματικά πέρα από τη σχέση των παιδιών τους, με τη Δωροθέα προ ημερών να εκφράζει τη θλίψη της για έναν χαμό.

Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να δημοσιεύσει σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της θείας της, Αλεξάνδρας Μερκούρη, με το οποίο ανακοινώνεται η συνεργασία της με το ξενοδοχείο «Όναρ» της Άνδρου, του οποίου ιδιοκτήτες είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος.

Πρόσφατα, πάντως, η Δωροθέα μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», ρωτήθηκε εάν την έχει φοβίσει η δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα της σχέσης Άγγελου και Γαίας.

«Δε φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Είναι παιδάκια για μένα. Δε βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δυο παιδιά τα οποία περνάνε πολύ ωραία μαζί. Αυτό βλέπω. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν, αυτά που λένε. Καμιά φορά μου τα στέλνουν κάποιοι φίλοι μου και βάζω τα γέλια», απάντησε η ηθοποιός και μοντέλο.

Με δεδομένο ότι η Δωροθέα Μερκούρη έχει συναντηθεί στο παρελθόν στα τηλεοπτικά πλατό με την Ελένη Μενεγάκη, η δημοσιογράφος της εκπομπής αναρωτήθηκε εάν οι δύο γυναίκες μιλάνε μεταξύ τους.

«Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα, το αφήνω αυτό ελεύθερο. Ζουν κάτι δικό τους», σχολίασε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share