Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γεννά από στιγμή σε στιγμή η Αθηνά Ωνάση; Οι φωτογραφίες που «καίνε» την κληρονόμο για την προχωρημένη εγκυμοσύνη και το σκάνδαλο με τον πατέρα

Θα δούμε σύντομα τα ευχάριστα μετά το διαζύγιό της;

23 Νοεμβρίου 2022 07:55
Γεννά από στιγμή σε στιγμή η Αθηνά Ωνάση; Οι φωτογραφίες που «καίνε» την κληρονόμο για την προχωρημένη εγκυμοσύνη και το σκάνδαλο με τον πατέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε ξανά πρόσφατα στο επίκεντρο της προσοχής και αυτή την φορά για έναν ευχάριστο λόγο, καθώς πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο περί εγκυμοσύνης της.

Τα ξένα μέσα έχουν αποδώσει την εξαφάνισή της από τα εγκόσμια στην εγκυμοσύνη της και ισχυρίζονταν από τον Ιούλιο ότι η «χρυσή» κληρονόμος διανύει τον τέταρτο μήνα και κρύβεται προκειμένου να μην φανούν τα σημάδια.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, πάντως, η Ωνάση, που οδήγησε παράλληλα σε απόλυτη καταστροφή τον πρώην της σύζυγο, πρέπει να βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, επομένως να γεννά αρκετά σύντομα.

Πρόσφατα άνθρωπος από το περιβάλλον της είχε φέρει στο φως μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το πως έχει καταλήξει η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, λέγοντας πως είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι της και δεν βοηθάει οικονομικά κανέναν, ούτε καν τον ίδιο που είναι χρόνια κοντά στην οικογένεια και βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο πατέρας του παιδιού και το διαζύγιό του

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Η αποβολή που είχε στοιχίσει το διαζύγιο με τον Αλβάρο

Ένα πορτογαλλικό περιοδικό αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τον γάμο και την ζωή της Αθηνάς Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος βίωσε μια πολυτάραχη ζωή στο πλευρό του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριζε, ότι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν, όταν η χρυσή κληρονόμος έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Μετά, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο, ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωνε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και στις αναζητήσεις συντροφιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πορτογαλικό περιοδικό, ο Αλβάρο το πρώτο διάστημα ήταν πιστός στην Αθηνά Ωνάση. “Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί”, γράφει.

Και υποστηρίζει ότι όλα άλλαξαν, όταν στα δύο χρόνια της σχέσης τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. «Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι.

Όταν του το αποκάλυψε, εκείνος έγινε προστατευτικός κάτι που πίεσε περαιτέρω την Αθηνά Ωνάση. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα. Η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε ένα βράδυ με φριχτούς πόνους και αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της ίδιας δεν κινδύνεψε ποτέ, ανέφερε το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Αν και ο Αλβάρο στάθηκε δίπλα της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Ήταν η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share