Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πικάντικες αποκαλύψεις από την Μαρία Κορινθίου: «Έκανα σ@ξ εκτός σπιτιού και...» (Video)

«Μόλις το είπα στον Γιάννη...»

22 Νοεμβρίου 2022 22:56
Πικάντικες αποκαλύψεις από την Μαρία Κορινθίου: «Έκανα σ@ξ εκτός σπιτιού και...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Κορινθίου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και της εκπομπής After Dark και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τον νέο της ρόλο στο «Πρωινό» ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για το παρασκήνιο της γνωριμίας και το γάμο με τον Αϊβάζη

Η ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο από το πρώτο τους ραντεβού, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που την οδήγησαν να κινηθεί νομικά για την κόρη της, Ηλέκτρα.

«Ποτέ τίποτα δεν είναι σίγουρο, και επειδή ναι μεν το αγαπάω και είναι επιλογή μου, αλλά είναι και άλλα δέκα πράγματα που αγαπάω και κάνω στη ζωή μου. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου φέρει η η ζωή. Παρόλα αυτά θα απαντήσω ότι έχω ένα πάρα πολύ ωραίο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Μόλις το είπα στον Γιάννη με ρώτησε “Με τον Γιώργο; Με τα χίλια να το κάνεις”. Γνωρίζονται, είμαστε φίλοι», είπε σχετικά με τον ρόλο της στο Πρωινό.

Σε σχετική ερώτηση για την πιο αστεία ή ντροπιαστική στιγμή που έχει ζήσει εν ώρα της ερωτικής πράξης, η Κορινθίου αποκάλυψε πως όταν ζούσε στην Αμερική, αποφάσισε με τον σύντροφό της να κάνουν σεξ εκτός σπιτιού, στη φύση και τους έκαναν… τσακωτούς.

"Κόλαφος" η Μαρία Κορινθίου: «Δεν με νοιάζει αν έχω...»

Με αφορμή την παράσταση Jordan στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τη «Μέθοδο Θήτα» που ακολουθεί, καθώς και για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια. Παράλληλα, για τα κιλά που έχασε αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε διάφορα σκευάσματα για να τα καταφέρει μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

«Ακολουθώ τη “Μέθοδο Θήτα” που όλοι συνδεόμαστε συνειδητά και υποσυνείδητα, λίγο πριν κοιμηθείς και λίγο πριν ξυπνήσεις» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια και το πώς τα διαχειρίζεται, η ηθοποιός είπε: «τα αρνητικά σχόλια είναι σε εισαγωγικά, σαν να μην τα διαβάζω. Όλα καλά. Δεν απαντάω. Τι να απαντήσεις… Δεν με νοιάζει αν έχω ραγάδα ή όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share