Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Εδώ και 5 χρόνια έχω σχέση με τον…»: Αποκάλυψη από τον Νίκο Μουτσινά

Σούσουρο

22 Νοεμβρίου 2022 22:37
«Εδώ και 5 χρόνια έχω σχέση με τον…»: Αποκάλυψη από τον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, βρέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν καλεσμένος στο “Καλύτερα δεν γίνεται” και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google.

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – “βόμβα” χωρίς κανένα δικαίωμα να πει “πάσο”. Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του!

«Εδώ και 5 χρόνια έχω σχέση με τον…»: Αποκάλυψη από τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά “Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι”.

Βγήκε στην φόρα η νέα σχέση του Νίκου Μουτσινά - Αποκάλυψη «βόμβα»

Στην φόρα βγήκε μια σχέση του Νίκου Μουτσινά, με αυτό μάλιστα να συμβαίνει στον αέρα του ΣΚΑΪ, αιφνιδιάζοντας την απέναντι πλευρά, με μια «βόμβα» να έχει προηγηθεί νωρίτερα.

Σε ένα μάθημα, συγκεκριμένα, που είχαν στο House of Fame και τη στιγμή οι σπουδαστές έμαθαν τα επόμενα τους τραγούδια… «προδόθηκε» η σχέση που θα έχει ο Γιώργος Σπετσιώτης με τον παρουσιαστή του σταθμού του Φαλήρου. Ποια είναι αυτή;

Νίκος Μουτσινάς: Η άγνωστη σχέση με παίκτη του House of Fame

Ο νεαρός παίκτης του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑϊ κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Τέρμα τα ψέματα» που κάθε μεσημέρι ακούγεται από τους Alcatrash στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ, «Καλό μεσημεράκι».

«Αλήθεια;» αντέδρασε αυθορμήτως ο Γιώργος Σπετσιώτης. «Ωχ θα παίξω στον Μουτσινά δηλαδή», πρόσθεσε με χαμόγελο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share