Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευαγγελία Μπάρλα: Αυτή ήταν η σύζυγος του Ηλία Κρασσά πριν γνωρίσει και παντρευτεί τη Βίκυ Καγιά (photos)

Το επεισοδιακό διαζύγιο και τα δικαστήρια

22 Νοεμβρίου 2022 15:34
Ευαγγελία Μπάρλα: Αυτή ήταν η σύζυγος του Ηλία Κρασσά πριν γνωρίσει και παντρευτεί τη Βίκυ Καγιά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να βιώνει την απόλυτη ευτυχία από τότε που γνώρισε τον Ηλία Κρασσά και απέκτησε τα δύο παιδάκια της, όμως δε φαίνεται πως ισχύει το ίδιο και με την πρώην γυναίκα του επιχειρηματία, Ευαγγελία Μπάρλα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η μητέρα της Βίκυς Καγιά.

Ο Ηλίας Κρασσάς με την Ευαγγελία Μπάρλα χώρισαν επεισοδιακά και μάλιστα βρέθηκαν στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών που έχουν αποκτήσει. Μάλιστα, η πρώην, πλέον, σύζυγός του τον είχε κατηγορήσει και για ενδοοικογενειακή βία. Πιο συγκεκριμένα, ο νυν σύζυγος της Βίκυς Καγιά αντιμετώπιζε κατηγορίες για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Στον Ηλία Κρασσά είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ευαγγελία Μπάρλα

Σύμφωνα με την Espresso ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο εδώλιο έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει η πρώην σύζυγός του, κατηγορώντας τον ότι τον Ιανουάριο του 2011 της επιτέθηκε χτυπώντας την και εξυβρίζοντάς την.

«Είχαμε χωρίσει και συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στην παραλιακή για να μιλήσουμε για τα παιδιά. Ξαφνικά, δεν θυμάμαι την αφορμή, άρχισε να με σπρώχνει και να με βρίζει ως συνήθως. Μου έλεγε ‟καρ…α”, ‟ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”, ‟θα σε εξοντώσω”! Εγώ τότε προσπάθησα να φύγω αλλά εκείνος με κυνήγησε, με έριξε κάτω και με κλότσαγε, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου» υποστήριξε στο δικαστήριο η Ευαγγελία Μπάρλα και συνέχισε χαρακτηρίζοντας «αλλοπρόσαλλη» τη συμπεριφορά του επιχειρηματία: «Τότε τα παιδιά μας ήταν ενός και δύο ετών. Ο κ. Κρασσάς έχει κάνει νέα οικογένεια τώρα, αλλά συνεχίζει να με απειλεί. Αν σας δείξω το κινητό μου, μου στέλνει συνέχεια μηνύματα, πριν δέκα ημέρες είναι το τελευταίο στο οποίο υπάρχει λεκτική βία»

πρώην σύζυγος Ηλία Κρασσά

Πρόσθεσε, ακόμα, πως θα απέσυρε όλες τις μηνύσεις και τις αγωγές, εάν είχε κάποια διαβεβαίωση ότι ο πρώην σύζυγός της θα σταματούσε να την εκφοβίζει και να την απειλεί.

«Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς φόβο. Έχει βγει ακόμα και προσωρινή διαταγή που του απαγορεύει να με πλησιάζει στα 500 μέτρα!» είχε καταθέσει η μηνύτρια, με τον συνήγορο του Ηλία Κρασσά να τονίζει ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι πλέον σε ισχύ.

«Η μηνύτρια δεν προσκόμισε ούτε ένα έγγραφο που να αποδεικνύει σωματική βλάβη, ούτε ιατροδικαστική έκθεση ούτε έστω μια βεβαίωση γιατρού. Είναι διογκωμένο το περιστατικό. Όντως υπήρξε λεκτικό επεισόδιο, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασε το κατώφλι της ενδοοικογενειακής βίας» σημείωσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία και αναφέρθηκε στο ζήτημα της «πλουσιοπάροχης», όπως τη χαρακτήρισε, διατροφής που πληρώνει ο Ηλίας Κρασσάς.

Μπάρλα Ευαγγελία βόλτα

«Ο εντολέας μου δίνει 2.000 ευρώ, παρέχει το σπίτι στη Βούλα όπου διαμένουν τα παιδιά, πληρώνει τα ιδιωτικά σχολεία. Το 2014, όταν έκανε νέα οικογένεια, εκείνη κατέθεσε νέα ασφαλιστικά. Ζητάει υπέρογκα ποσά, ήθελε 6.000 ευρώ μηνιαίως» είπε και πρόσθεσε ότι ο επιχειρηματίας δεν ήρθε στο δικαστήριο γιατί «δεν θέλει να βγαίνει στα μανταλάκια».

Οι δικαστές έκαναν εν μέρει δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως και έκριναν τον κατηγορούμενο αθώο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για απειλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share