Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έρχεται τρίτο παιδί για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο; Μίλησε δημόσια η ηθοποιός

Η δημόσια της απάντηση

22 Νοεμβρίου 2022 14:49
Έρχεται τρίτο παιδί για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο; Μίλησε δημόσια η ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι περιχαρείς για την οικογένειά τους, που αριθμεί δύο παιδιά, με τα ερωτήματα να υφίστανται για το αν θα έρθει ένα τρίτο.

H ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στις δύσκολες ψυχολογικά ώρες της, έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη «42497» στο θέατρο Ήβη και έκανε μια όμορφη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη.

Αρχικά, η δημοφιλής ηθοποιός ξεκαθάρισε πως η τηλεόραση δεν τής λείπει ενώ τόνισε ότι ξεκινά πρόβες για το θέατρο. Παράλληλα, σε άλλο σημείο η Αθηνά αποσαφήνισε πως έχει δεχτεί προτάσεις για guest εμφανίσεις σε σειρές, ωστόσο έχει «περιορισμένο χρόνο».

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεργάζεται με τη Μαίρη Συνατσάκη για το Project Soma, η οποία διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της και αναμένει με τον Ίαν Στρατή το παιδάκι τους, με την ίδια να ερωτάται για την εγκυμοσύνη της φίλης και συνεργάτιδάς της.

«Είναι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς. Συζητάμε διάφορα. Λέω τη γνώμη μου από τη δική μου προσωπική εμπειρία μετά από δύο εγκυμοσύνες. Ό, τι πιστεύω ότι θα τής φανεί ωφέλιμο το λέω», είπε χαμογελώντας η Αθηνά Οικονομάκου.

Ούτε Μιχόπουλος, ούτε Ματιάμπα: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου πριν γίνει πολύ γνωστή (photos)

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου να ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου, έχοντας αποκτήσει δύο παιδάκια, ωστόσο και προηγούμενες σχέσεις της είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Μία από τις πιο γνωστές σχέσεις της πριν αποφασίσει να παντρευτεί τον γνωστό επιχειρηματία ήταν αυτή με τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Ωστόσο, μία σχέση που έμεινε καλά κρυμμένη ήταν αυτή με τον Βραζιλιάνο Ραούλ. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες τους που τους έδειχναν να φιλιούνται σε νυχτερινή έξοδο.

Δείτε φωτογραφίες τους:

οικονομάκου ραούλ

βραζιλιάνος σύντροφος αθηνάς οικονομάκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share