Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απρόβλεπτη στάση από την Ζήνα Κουτσελίνη: «Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, για μένα ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην Κιβωτό θα είναι αθώοι» (video)

Ποια είναι η άποψη της δημοσιογράφου - παρουσιάστριας;

22 Νοεμβρίου 2022 14:22
Απρόβλεπτη στάση από την Ζήνα Κουτσελίνη: «Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, για μένα ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην Κιβωτό θα είναι αθώοι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε επίσης το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα Αντώνιο στην εκπομπή του

Οι καταθέσεις των παιδιών που φιλοξενούνταν στα ιδρύματα, για ασέλγεια, ξυλοδαρμούς και ψυχολογικές κακοποιήσεις είναι αλλεπάλληλες και «ταράζουν» την κοινή γνώμη με επίκεντρο το πρόσωπο του πατέρα Αντώνιου.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Star με τη σειρά της, τόνισε πως κρίνει ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Κρατάω την επιφύλαξή μου. Οι δομές είναι απαραίτητες, γιατί δυστυχώς προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά από κει και πέρα φαίνεται ότι τώρα στην "Κιβωτό του κόσμου" υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου και το λέω. Θα με δείτε να το λέω βασανιστικά αυτό, αλλά θέλω να το λέω, διότι εγώ μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για μένα και για τα μάτια μου, ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην "Κιβωτό" θα είναι άθωοι» τόνισε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε φωτογράφισή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share