Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξαφανίστηκε κι έχει αλλάξει ζωή εδώ και 14 χρόνια: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει η Θάλεια Αργυρίου

Συνεχίζει μακριά από τα φώτα και πίσω από τις κάμερες

22 Νοεμβρίου 2022 14:11
Εξαφανίστηκε κι έχει αλλάξει ζωή εδώ και 14 χρόνια: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει η Θάλεια Αργυρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θάλεια Αργυρίου αποτελεί μια εκ των πιο έμπειρων ηθοποιών, που υπάρχουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, έχοντας πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε ουκ ολίγες τηλεοπτικές σειρές για πολλά χρόνια.

Η ίδια είχε ξεκινήσει το 1980 από τις σειρές της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ, συνεχίζοντας μέχρι τα ουκ ολίγα επεισόδια της 10ης Εντολής, όπου είχε συμμετάσχει, με την τελευταία της παρουσία να είναι το 2008 στο «Ιατρικό Απόρρητο» του ΑΝΤ1.

Η εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού, πάντως, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει. Αναφορικά με τη δουλειά που κάνει σήμερα, βρίσκεται ακόμη στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κατέχοντας θέσεις στην ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο και τη Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου, με έναν ιστορικό τραγουδιστή επίσης να έχει αλλάξει.

Θάλεια Αργυρίου σήμερα

Θάλεια Αργυρίου σήμερα εμφάνιση

Δείτε πως είναι σήμερα όλοι οι guest ρόλοι της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Από τους φοιτητές του «Κατακουζηνού» μέχρι την ρεπόρτερ από το ΣΠΑΪ

Δεκάδες ηθοποιοί πραγματοποίησαν guest εμφανίσεις στη δημοφιλή 90s σειρά της ελληνικής τηλεόρασης “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ενώ, από τα 68 συνολικά επεισόδια υπάρχει ένα το οποίο που δεν έχεις δει ποτέ.

Η σειρά, σε σενάριο των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, μεγάλωσε τουλάχιστον δυο γενιές και μέχρι σήμερα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς είναι σήμερα όλοι οι guest ρόλοι που έκαναν το πέρασμά τους από την αγαπημένη μας σειρά, από τους φοιτητές του «Κατακουζηνού» μέχρι... την ρεπόρτερ από το κανάλι ΣΠΑΪ, χαρίζοντάς μας δεκάδες στιγμές γέλιου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share