Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Αγγελική Νικολούλη: Αποκάλυψε ποιος απείλησε ότι θα τη σκοτώσει!

«Του έστειλα φιλιά από την εκπομπή»

22 Νοεμβρίου 2022 13:46
Κόλαφος η Αγγελική Νικολούλη: Αποκάλυψε ποιος απείλησε ότι θα τη σκοτώσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις απειλές που έχει δεχθεί λόγω της φύσης της δουλειάς της αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, καλεσμένη στην εκπομπή Mega stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου πριν καιρό. Η δημοσιογράφος έχει πει και στο παρελθόν ότι την έχουν απειλήσει αλλά αυτή τη φορά αποκάλυψε και το όνομα αυτού. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που τα...έσπασε με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

«Έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει. Το ότι συνεχίζω μια δουλειά επικίνδυνη νομίζω λέει πολλά. Όταν αποφυλακίστηκε ο Καββαδίας τού έστειλα φιλιά και χαιρετίσματα από την εκπομπή. Είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Γενικά πολλά λένε» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος αναφέρεται στον Σπύρο Καββαδία, ο οποίος ενεπλάκη στην υπόθεση δολοφονίας της Τάνιας Χαριτοπούλου από την Θεσσαλονίκη, την οποία η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ερευνούσε από το 1998.

Αγγελική Νικολούλη: Οι άντρες φοβούνται λίγο τις δυναμικές γυναίκες

Η Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή. «Ο γιος μου έχει κάνει τη δική του ζωή και εγώ είμαι μόνη. Τυχαίνει να είμαι μόνη, τύχη είναι αυτά. Οι άντρες φοβούνται λίγο τις δυναμικές γυναίκες, το βλέπω μπροστά μου» είπε.

Ο γιος της μίλησε για τη μητέρα του και όσα θαυμάζει σε εκείνη. «Η μητέρα μου ήταν πανεπιστήμιο για μένα. Θαυμάζω το πόσο ταγμένη είναι σε αυτό κάνει. Το καλύτερο πράγμα που μου έδωσε η μητέρα μου ήταν το κοινωνικό της έργο. Θαυμάζω το πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει. Αντλεί δύναμη από την πίστη της. Προσπαθεί πάντα να διαχειριστεί κατάλληλα τον ελεύθερο χρόνο που έχει, ζει τη στιγμή με τους ανθρώπους της», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share