Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Με τέτοιους φίλους...»: Λάβρος ο Αντώνης Κανάκης - «Τσάκισε» τον Σωτήρη Καλυβάτση

Όταν η κόντρα τους είχε... χοντρύνει

22 Νοεμβρίου 2022 13:40
«Με τέτοιους φίλους...»: Λάβρος ο Αντώνης Κανάκης - «Τσάκισε» τον Σωτήρη Καλυβάτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν κάποτε φίλοι καρδιακοί, αλλά τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια ακολουθούν χωριστούς δρόμους, με την κόντρα τους κάποτε να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κατά 20 χρόνια μικρότερη σύζυγος του Αντώνη Κανάκη.

Ήταν πριν από 11 χρόνια, όταν ο Κανάκης στη ραδιοφωνική του εκπομπή είχε ρίξει... λάδι στην φωτιά λέγοντας πως «οι συγκεκριμένοι φίλοι πρέπει να είναι ώριμοι και επαγγελματίες και να μπορούν να διαχωρίζουν απόλυτα τη φιλική από την επαγγελματική σχέση».

Και πρόσθεσε: «Έχω την τύχη αυτή τη στιγμή στη ζωή μου να βρίσκομαι με τέτοιους φίλους που είναι και επαγγελματίες και με συνείδηση που μπορούν να ξεχωρίσουν τους ρόλους, τις σχέσεις».

Η απάντηση του Καλυβάτση για... πανελίστες

Αλλά και ο πρώην κολλητός δεν πάει πίσω, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα χειρότερα λέει για τον Αντώνη Κανάκη, τον οποίο μάλιστα είχε αποκαλέσει και πανελίστα.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, όπως λέει σε συνέντευξη στο περιοδικό Men’s Health, ο ίδιος και η παρέα του περνούν από κόσκινο τους πάντες, χωρίς εξαίρεση. Ακόμα και τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος δεν έχει ακούσει και λίγα από τους Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν ξέρω αν η σάτιρα έχει όρια. Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν έχει και δεν πρέπει να έχει», λέει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε αμέσως μετά στην εκπομπή, ότι τα συγκεκριμένα λόγια δεν αφορούσαν τον Καλυβάτση, ο οποίος πάντως αναφέρθηκε πρόσφατα σε έναν άλλο λόγο χωρισμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share