Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Από αυτόν πήρε το επίθετο της: Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έλλης Στάη - Ποιο ήταν το επάγγελμά του

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει κάνει 4 γάμους

22 Νοεμβρίου 2022 13:32
Από αυτόν πήρε το επίθετο της: Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έλλης Στάη - Ποιο ήταν το επάγγελμά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή δημοσιογράφος ‘Ελλη Στάη εδώ και πολλά χρόνια, μας κρατά συντροφιά στην ενημέρωση μας, μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Καταξιωμένη δημοσιογράφος, γνωστή για την σοβαρότητα της, έχει καταφέρει να παρουσιάσει μεγάλα κεντρικά δελτία ειδήσεων και πολιτικά γκάλοπς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το site “The Toc” ήταν δική της δημιουργία μέχρι που το πούλησε στις Αττικές Εκδόσεις. Με την ευκαιρία αυτή είναι η μυστική διατροφή της 67χρονης δημοσιογράφου.

Παρακάτω θα αναφερθούμε στην θυελλώδη ερωτική ζωή της ‘Ελλης Στάη, αλλά και στον άγνωστο πρώτο της σύζυγο, από τον οποίο κράτησε το επίθετό του.

Έλλη Στάη

Ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της Έλλης Στάη και οι 4 γάμοι

Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον δικηγόρο Νίκο Στάη (από τον οποίο κράτησε και το επίθετο της), ο δεύτερος ήταν με τον δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ, Δημήτρη Κατσίμη, με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο (1984).

Στη συνέχεια η Έλλη Στάη παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία και τραπεζίτη Στέλιο Παναγόπουλο, που διετέλεσε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας (1982-1989) και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (1994-1999). Τον Ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ενώ χώρισαν το 2013 μετά από αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Από το 2015 η Έλλη Στάη διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Νίκο Μουνδρέα. Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Έλλη Στάη συνέντευξη

Όπως φαίνεται η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας είναι λάτρεις των τεχνών αφού έχουν απαθανατιστεί σε πολλές εξόδους τους, σε θεατρικές παραστάσεις ή μουσικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα στο παρελθόν υπήρχαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να επισημοποιούν την σχέση τους, ωστόσο πρόσφατα η Έλλη Στάη ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της πως δεν πρόκειται να ξανά παντρευτεί.

«Σας απασχολούν οι άντρες μου βασικά. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Για τον γάμο νομίζω ήταν μια αναπαραγωγή από ένα άρθρο που γράφτηκε πριν 6-7 χρόνια και νομίζω ήταν το ίδιο δημοσίευμα. Να μη ρωτήσεις. Αρκετές φορές παντρεύτηκα, φτάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share