Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέρασαν τα χρόνια κι έγιναν δύο αγγελούδια: Έτσι είναι σήμερα τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Τα απαθανάτισε σε μια... ιδιαίτερη στιγμή η παρουσιάστρια

22 Νοεμβρίου 2022 12:30
Πέρασαν τα χρόνια κι έγιναν δύο αγγελούδια: Έτσι είναι σήμερα τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου αρέσκεται στο να μοιράζει προσωπικές της στιγμές με τους ακολούθους της και το έκανε για ακόμη μια φορά στο Instagram, παρουσιάζοντας τα δύο παιδιά της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η Αέλια και ο Αρίωνας αποδείχθηκαν... επιρρεπείς στο να αρρωσταίνουν και η κατάστασή τους αποτέλεσε αφορμή για να επιδείξει το υπέροχο χιούμορ της η παρουσιάστρια.

«Τίτλος έργου: Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα. (Λάδι σε καμβά, 22/11/22)», έγραψε χαρακτηριστικά, με τον πρώην σύζυγό της να αναφέρεται στο πώς αντιμετωπίστηκε μαζί με τα παιδιά το διαζύγιο.

Τα δύο αδέρφια είναι ξαπλωμένα το ένα δίπλα στο άλλο, σκεπασμένα, ενώ στα πόδια της Αέλιας έχει κουλουριαστεί η γάτα τους.

Έρχεται δεύτερος γάμος για τον Κρατερό Κατσούλη; Η ανακοίνωσή του μετά το διαζύγιο με την Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό με την Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο να απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, τον λόγο που απέρριψε την πρόταση για το Survivor, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας».

Για το φαινόμενο του εργασιακού εκφοβισμού είπε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει πάνω από 12 μήνες στην ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του. Είναι θέμα παιδείας».

«Όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού, ήμουν 19 χρονών και είχα σοκαριστεί. Μου είχαν πει "και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”. Η τέχνη είναι ο λόγος που οι άνθρωποι παραμένουμε άνθρωποι. Χωρίς αυτή θα επιστρέφαμε στην πρωτόγονη μορφή μας».

Για τη σχέση του με την τηλεόραση, δήλωσε ότι έχει τελειώσει το θέμα πρωινή ζώνη για τον ίδιο και αν επέλεγε να παρουσιάσει κάτι, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα τηλεπαιχνίδι ή ένα late night show.

Για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης είπε:

«Για τον χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει απλά η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησαν και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους.

Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις και δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share