Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτός γεννημένος το 1951 και εκείνη... - Αυτή είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου

Πόσα χρόνια διαφορά έχουν

22 Νοεμβρίου 2022 11:34
Αυτός γεννημένος το 1951 και εκείνη... - Αυτή είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πατέρας για τρίτη φορά έχει γίνει εδώ και λίγους μήνες ο Νίκος Καρβέλας, αφού η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης που έχει ήδη δύο παιδιά, την 38χρονη Σοφία Καρβέλα με την Άννα Βίσση και τον 13χρονο Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια δείχνει πως διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή του στο πλευρό της 31χρονης τραγουδίστριας.

Η όμορφη μποέμ καλλιτέχνιδα με την βελούδινη φωνή και τις ρίζες από την Φλώρινα κέρδισε την καρδιά του Νίκου Καρβέλα πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η σχέση τους έγινε σχεδόν αμέσως γνωστή, αφού κανείς τους δεν κρύφτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, το 2019 ο Νίκος Καρβέλας έγραψε την μουσική και τους στίχους για το τραγούδι της «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».

Ο μουσικοσυνθέτης έχει γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου το 1951, ενώ η αγαπημένη του στις 11 Φεβρουαρίου το 1992.

Η διαφορά των 41 χρόνων που τους χωρίζει, όπως φαίνεται, καμία σημασία δεν έχει για αυτούς. Αντιθέτως, απολαμβάνουν με κάθε ευκαιρία τον έρωτά τους μακριά από την φασαρία της Αθήνας, στην Καλαμάτα. Όταν βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μέρος για διακοπές, πήραν αυθόρμητα την απόφαση να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους εκεί. Μάλιστα, ζουν στο σπίτι της πρώην συζύγου του Νίκου Καρβέλα, Αννίτας Πάνια.

Η Έλενα Φερεντίνου ανήκει πλέον στους καλλιτέχνες της Panik Records, όμως τα προηγούμενα χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις live εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.

Μάλιστα, είχε ξεχωρίσει με την εμφάνισή της στο αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» που πραγματοποιήθηκε το 2019 προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Πρέσπεια 2019».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share