Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Σκληρές οι πρώτες μέρες...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα μετά το χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά

Όσα είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

22 Νοεμβρίου 2022 11:20
«Σκληρές οι πρώτες μέρες...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα μετά το χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του είχε μιλήσει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είχε αποκαλύψει κάτι που κανείς δε γνώριζε για το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά. Να σημειωθεί πως το αγαπημένο αυτό πρώην ζευγάρι έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και 4 χρόνια.

Ο παρουσιαστής, την προηγούμενη σεζόν και με αφορμή το χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου, είχε μιλήσει για κάποιες δύσκολες στιγμές που είχε περάσει κι εκείνος όταν εγκατέλειψε το σπίτι του.

«Σκληρές οι πρώτες μέρες...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα μετά το χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά

Διαβάστε όσα είχε πει, παρακάτω:

"Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε" είχε πει στον αέρα της εκπομπής και συνέχισε λέγοντας: "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…". Εκτός από την αποκάλυψη του παρουσιαστή, δείτε εδώ όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά για το χωρισμό.

"Ο χωρισμός είχε φέρει..." - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα μετά το τέλος με τη Φαίη Σκορδά

Συγκλόνισε ο Γιώργος Λιάγκας με τα όσα είχε πει για το χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και για το διαζύγιο των γονιών του. Πώς είχε αντιδράσει;

Πριν λίγο καιρό, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει για το πώς έζησε σαν παιδί το χωρισμό των δικών του γονιών. "Νόμιζα ότι φταίω εγώ για αυτό και καθόμουν πολύ μέσα, ενώ τα άλλα παιδιά έπαιζαν", είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, ο Λιάγκας δεν έκρυψε, ότι ο χωρισμός των γονιών του, του είχε φέρει δάκρυα. Ωστόσο, ο ίδιος και η παρουσιάστρια κατάφεραν να μην υπάρξει αντίστοιχη κατάσταση στα δικά τους παιδιά. "Με τα παιδιά μου έμαθα πως δεν είμαι το κέντρο του κόσμου", ανέφερε, επισημαίνοντας τη σημασία της παρουσίας τους στη ζωή του.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στο παρακάτω βίντεο:

Εκτός από τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το χωρισμό, διαβάστε εδώ όλες τις ραγδαίες τηλεοπτικές εξελίξεις με τον ΣΚΑΙ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share