Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με το GNTM: «Μου ξύπνησαν το παιδί χθες, θύμωσα με τις φωνές τους»

Δεν κατάφερε να κοιμήσει το παιδί με το ριάλιτι

22 Νοεμβρίου 2022 11:10
Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με το GNTM: «Μου ξύπνησαν το παιδί χθες, θύμωσα με τις φωνές τους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστατωμένη εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα στην εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «MEGA Καλημέρα», πως οι χθεσινές φωνές στο GNTM, ήταν που ξύπνησαν την κόρη της, Αλεξάνδρα.

Δείτε επίσης την αντίδραση της Ελεονώας μελέτη με ημίγυμνη φωτογραφία που έστειλαν στο σύζηγό της

Πιο αναλυτικά, όπως σημείωσε χαραξκτηριστικά τα ουρλιαχτά τους, αναστάτωσαν τόσο την ίδια, όσο και το 4χρονο παιδί της.

H Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει σε μια σέλφιε

«Μου ξύπνησαν το παιδί χθες. Θύμωσα πολύ με τις φωνές τους πραγματικά. Με αυτά τα ουρλιαχτά, με αυτές τις πόζες με τη λόρδωση ξύπνησε η Αλεξάνδρα. Ήμουν έξαλλη.

Έπαθα “τσότσο”» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, όλη η ομάδα τοποθετήθηκε σχετικά με το… μπέρδεμα των υποψηφίων κοριτσιών ανάμεσα στη σπουδαία Ειρήνη Παπά και στην παίκτρια προηγούμενου κύκλου, Χαρά.

Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η παρουσιάστρια απάντησε πως θα βρίσκεται κανονικά στο πλατό

Η Ελεονώρα Μελέτη το απόγευμα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου αποκάλυψε την ταλαιπωρία που περνά τις τελευταίες ώρες με την υγεία της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Απανωτά «χτυπήματα» για τον Νίκο Μουτσινά: Ξεσπάθωσε και η Μελέτη - «Δε θα του μιλάει άνθρωπος αν...»

Κάνοντας το νέο της Q+A sto instagram η παρουσιάστρια του Mega απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αναφέροντας πως είναι άρρωστη με λοίμωξη αναπνευστικού.

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με το εάν εμφανιστεί το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα.

Απαντήσεις για το θέμα υγείας της Ελεονώρας Μελέτη

Η παρουσιάστρια απάντησε πως θα βρίσκεται κανονικά στο πλατό, αφού μόνο με κορονοϊό θα απείχε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και από το καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share