Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Την έκτη αίσθηση είχε ο Βασίλειος Κωστέτσος με την Κιβωτό του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος μου έβγαζε κάτι ψεύτικο»

Το είχε δει το όνειρο ο διάσημος σχεδιαστής μόδας

22 Νοεμβρίου 2022 10:29
Την έκτη αίσθηση είχε ο Βασίλειος Κωστέτσος με την Κιβωτό του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος μου έβγαζε κάτι ψεύτικο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώ όλη η Ελλάδα παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις γύρω από την «Κιβωτό του Κόσμου» και όλες τις καταγγελίες περί ασέλγειας, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης παιδιών, ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν δίστασε να σχολιάσει και να φανερώσει την οργή του δημοσίως για το ζήτημα.

Δείτε επίσης γιατι μπήκε στο χειρουργείο ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν έκρυψε από την αρχή την οργή του, σχετικά με τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τον πατέρα Αντώνιο, ξεσπώντας μέσα από τα social media.

Σήμερα, μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δηλώνει ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου».

O Βασίλειος Κωστέτσος

«Προσωπικά δεν είχε τύχει να επισκεφθώ τη δομή της Κιβωτού. Είχα σκοπό όμως, ήθελα κάποια στιγμή να την επισκεφτώ. Βέβαια εγώ συγκεκριμένα δεν ξαφνιάστηκα με την είδηση που άκουσα σχετικά με όλα αυτά που συνέβησαν. Αηδίασα περισσότερο. Δεν απογοητεύτηκα αλλά στον χώρο και στη θέση που είμαι, γενικά ακούω τι μπορεί να συμβαίνει στα ιδρύματα. Είναι πράγματα που δεν είναι κρυφά, ακούγονται. Δεν έπεσα από τα σύννεφα γι’ αυτό που συνέβη.

Ο πατέρας Αντώνιος φαινόταν τόσο… καλούλης και όλη αυτή η φυσιογνωμία, κάτι μου έκανε. Σαν να περίμενα κάτι να ακούσω για αυτόν. Μου έβγαζε κάτι ψεύτικο. Πολλές φορές από τη φυσιογνωμία ενός ανθρώπου, μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Δεν περίμενα αυτό το αίσχος της κατάστασης. Αυτό που πρόδωσε την κατάσταση ήταν η παπαδιά» αναφέρει αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Aνάρτηση Βασίλειου Κωστέτσου

«Λίγο που την άκουσα… Καλύτερα να μη μιλούσε. Αντί να υπερασπιστεί τον πατέρα Αντώνιο, τον εξέθεσε. Είδα μια γυναίκα αφέντρα, μια γυναίκα που – όπως την βλέπω εγώ φυσιογνωμικά – κινεί τα νήματα με στόχο τα λεφτά. Πιστεύω ότι το θέμα των παρενοχλήσεων δεν την ενοχλούσε τόσο πολύ, όσο το θέμα το οικονομικό.

Είδα μια λυσσαλέα συμπεριφορά στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ μιας γλωσσοκοπάνας, η οποία προσπαθούσε να καλύψει και αντί να τα καλύψει τα έκανε χειρότερα.

Αυτή κινούσε τα νήματα στη συνέντευξη. Οι αρμόδιοι τώρα είναι οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Γενικά ακούω πράγματα για τα ιδρύματα για αυτό είμαι και επιφυλακτικός κάθε φορά που με πλησιάζουν να δώσω κάποια χρήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο πηγαίνουν στα παιδιά αυτά τα λεφτά» τονίζει ο Βασίλειος Κωστέτσος στο TLIFE.

«Είμαστε πάρα πολύ πίσω στην Ελλάδα. Ας δώσουν αυτά τα παιδάκια σε οικογένειες που θέλουν να υιοθετήσουν. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα. Να έχουν μια καλύτερη τύχη. Οι κοινωνικοί λειτουργοί θα ελέγχουν τις οικογένειες είτε είναι αντρών – γυναικών είτε από ομόφυλα ζευγάρια. Θα έχουμε λιγότερα κρούσματα βιασμών και ψυχολογικών κακοποιήσεων. Το να κερδοσκοπούν εις βάρος των παιδιών είναι τραγικό, θλιβερό και αισχρό. Θα μπορούσε να φτιάξει η κατάσταση» κατέληξε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share