Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κόλαφος» ο Στέφανο Σαρτίνι για Ρούλα Κορομηλά: «Μετά από μία σχέση δεν είναι...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους σήμερα;

22 Νοεμβρίου 2022 09:49
«Κόλαφος» ο Στέφανο Σαρτίνι για Ρούλα Κορομηλά: «Μετά από μία σχέση δεν είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Στέφανο Σαρτίνι συνάντησε στο αεροδρόμιο πριν λίγες μέρες η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”. Ο Ιταλός σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την Ρούλα Κορομηλά, αγαπά την Ελλάδα και επισκέπτεται συνεχώς τη χώρα μας.

Ο Στέφανο Σαρτίνι μίλησε για τα πρόσωπα της σημερινής τηλεόρασης αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι της ταιριάζει περισσότερο το βραδινό σόου. Παράλληλα, αυτή ήταν η γυναίκα που έκανε τον Στέφανο Σαρτίνι να χωρίσει τη Ρούλα Κορομηλά.

Όσο για τις σχέσεις τους σήμερα, ο Στέφανο Σαρτίνι αποκάλυψε πως δεν επικοινωνούν, αν και θεωρεί πως δεν είναι δύσκολο να έχεις επαφές μετά από έναν χωρισμό, αν το θέλουν και οι δύο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανο Σαρτίνι και η Ρούλα Κορομηλά υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια και μαζί σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικά με σόου που άφησαν εποχή όπως το “Μπράβο”.

Δείτε όσα ανέφερε:

Ρούλα Κορομηλά: Αποκάλυψη σοκ για τα παιδικά της χρόνια!

Για τα παιδικά της χρόνια, είχε μιλήσει η Ρούλα Κορομηλά κάνοντας κάποιες… αποκαλύψεις!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, πριν αρκετό καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα παιδικά της χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε ποια δουλειά έκανε η παρουσιάστρια πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφία, γράφει πως όταν υπήρξε μαθήτρια ήταν αρκετά άτακτη, ωστόσο επιμελής. “Υπήρξα κι εγώ μαθήτρια, άτακτη μεν, επιμελής δε… κύριε κύριε να πω; παίζει αυτό τώρα άραγε;”

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share