Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παράδειγμα προς μίμηση η Εριέττα Κούρκουλου - Η αποκάλυψη για την εξωσωματική της που θα συγκινήσει (video)

"Όντας στην αντίπερη όχθη..."

21 Νοεμβρίου 2022 21:36
Παράδειγμα προς μίμηση η Εριέττα Κούρκουλου - Η αποκάλυψη για την εξωσωματική της που θα συγκινήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Κεραία» στην ΕΡΤ1 μίλησε η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση λίγο πριν γίνει μητέρα και περιέγραψε τη δική της ιστορία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Με την ευκαιρία, δείτε τις αναρτήσεις της με τον γιό της.

«Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο ότι πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε. Και όπως μοιραστήκαμε τη δυσκολία μοιραστήκαμε και τη χαρά» είπε στη Ρέα Βιτάλη.

«Είναι πολύ ενοχλητικές οι φωνές που λένε σε ένα ζευγάρι να κάνει παιδιά γιατί ένα ζευγάρι μπορεί να θέλει να παντρευτεί γιατί αγαπάει ο ένας τον άλλον και για μένα έτσι πρέπει είναι.

Εμένα με ρωτάγανε αν παντρεύομαι γιατί είμαι έγκυος και έλεγα “όχι, παντρεύομαι γιατί αγαπάω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του, με ή χωρίς παιδιά”. Αυτές οι ευχές για παιδί μετά τον γάμο μπορεί να προκαλούν μεγάλη αμηχανία» είπε για τα στερεότυπα που υπάρχουν.

Εριέττα Κούρκουλου: Γιατί προχώρησε στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

«Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου που ήταν κυρίως ψυχολογικό, ήταν αποτέλεσμα άγχους και όταν άρχισα να βλέπω ότι δεν διορθώνεται ξεκίνησε ένα άγχος και εκεί ξεκίνησαν οι ευχές “όταν ηρεμήσεις θα γίνει” που το έκαναν χειρότερο.

Είναι πολύ δύσκολη διαδικασία και βλέπω πώς θα μπορούσε να είναι ένα στρες σε μία σχέση. Εμάς αντί να μας χωρίσει μας ένωσε και αυτό γιατί κρατήσαμε ως κύριο στοιχείο την αγάπη και ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί. Δεν ένιωσα ποτέ πως η προσπάθεια αυτή είναι δικιά μου και το περνάω μόνη μου. Περνώντας το μαζί βγαίνεις πολύ δυνατός. Επειδή είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος το φοβήθηκα πολύ. Τελικά όντας στην αντίπερα όχθη βλέπω ότι ήταν πολύ ρομαντική η δική μας ιστορία, έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνειά η Εριέττα Κούρκουλου.

"'Εχουν ξεπουληθεί κυριολεκτικά..." - Αγανακτισμένη η Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξέσπασε φανερά μετά από την φετινή εμπειρία της που είχε στη φετινή Αρμάτα όπου πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες καθώς σύμφωνα με αυτά που αντίκρισε μόνο θλίψη και αγανάκτιση της προκάλεσαν. Με την ευκαιρία, δείτε την με τον σύζυγό της και τον γιό τους.

Ο λόγος που ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου

«Φέτος, ο Βύρων και εγώ αποφασίσαμε να πάμε στα 200 χρόνια της Αρμάτας, επειδή έχουμε αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια, τις οποίες θέλαμε να μοιραστούμε και με τον Νίκο. Αγαπάμε ιδιαίτερα το νησί των Σπετσών, γιατί έχει καταφέρει να κρατήσει τον χαρακτήρα και την ποιότητά του, σε αντίθεση με τόσα άλλα πανέμορφα νησιά – που έχουν ξεπουληθεί κυριολεκτικά και πλέον δεν θυμίζουν σε τίποτα την όμορφη Ελλάδα μας.

Δυστυχώς όμως, η εμπειρία μας από την Αρμάτα ως ενήλικες, διέφερε αρκετά από αυτό που θυμόμασταν ως παιδιά. Ξεκινάμε από τις άμαξες, τις οποίες χρησιμοποιεί ακόμα ο περισσότερος κόσμος για την μετακίνησή του, ενώ δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το περπάτημα στις Σπέτσες – που είναι κυριολεκτικά μια ευθεία. Στους 35 βαθμούς, οικογένειες πέντε και έξι ατόμων, ανέβαιναν χώρις δεύτερη σκέψη στα καρότσια με πλήρη αδιαφορία για το ευφυέστατο ζώο που θα έσερνε όλο αυτό το βάρος μέσα στην ζέστη, για να κάνουν την «βόλτα» τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share