Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Ξανά στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια: Ανατροπή για τον χωρισμό!

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι;

21 Νοεμβρίου 2022 21:21
Ξανά στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια: Ανατροπή για τον χωρισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μικρή ανατροπή υπήρξε στο θέμα του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με την Espresso να δημοσιεύει την ανακοίνωση για το δυσάρεστο γεγονός, αποκαλύπτοντας και μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso.

Tα λόγια αυτά αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους. Οι δυο τους άλλωστε ποτέ δεν έκρυψαν πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.

Τι σχέση έχουν μετά τον χωρισμό τους;

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ζέτα Μακρυπούλια, που δέχθηκε νέο «άκυρο» μετά το φινάλε αυτό, έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ ο Χατζηγιάννης να σκοπεύει να φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί και να πάει στην Γλυφάδα.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί πως ακόμα και μετά τον χωρισμό συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους, δείχνοντας πόσο καλή σχέση διατηρούν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απόλαυσε τις διακοπές της με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά κι έχει γυρίσει στο πλατό για το «Ρουκ Ζουκ», ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεχίζει να δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share