Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η σχέση μου με τον Νίκο Μουτσινά...»: Αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή και ηθοποιό (Video)

«12 χρόνια κάνουμε...»

21 Νοεμβρίου 2022 21:01
«Η σχέση μου με τον Νίκο Μουτσινά...»: Αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή και ηθοποιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα», για τις δύσκολες στιγμές στην ζωή της, τα επαγγελματικά της αλλά και την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας τον γιο της. Παράλληλα, ο Νίκος Μουτσινάς έχει μιλήσει πολλές φορές για το θέμα της διαφορετικότητας στις ερωτικές μας επιλογές, αλλά όχι και συχνά για τις σχέσεις του, δίνοντας πάντως... πικάντικες απαντήσεις, όποτε ερωτάται.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί, αλλά έχει πολλές χαρές. Το παιδί μού λέει ότι του λείπω, αλλά χωρίς παράπονο και γκρίνια. Ο γιος μου είναι φιλαράκια με τον σύντροφο μου τον Βασίλη, του μίλησα ανοιχτά, γιατί είναι σε αυτή την ηλικία. Και εγώ και ο γιος μου έχουν πολύ καλή σχέση με τον πατερά του. Η έλλειψη του συντρόφου μου είναι η μητέρα του, γιατί την έχασε στα 18 του. Δεν υπάρχει ηλικία στη σχέση, κι εγώ αισθάνομαι πολύ νέα», δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

«Ήμουν στην σκηνή, ενώ είχε πεθάνει ο πατέρας μου. Δεν μεγάλωσα μονή μου το παιδί, είχα στήριξη και από την οικογένειά μου και από φίλους. Ούτε εγώ, ούτε ο Βασίλης έχουμε συζητήσει τον γάμο», συμπλήρωσε.

Ο ρόλος της «Βάνιας»

«Πολλοί εκπλήσσονται όταν τους λέω ότι είμαι η «Βάνια». Πολλές φορές νιώθω καλυτέρα με την «Βάνια». Η σχέση μου με τον Νίκο Μουτσινά είναι μοναδική, τον γνωρίζω 12 χρόνια, κάνουμε παρέα και συνεργαζόμαστε άψογα. Σε κάθε δουλειά υπάρχουν εντάσεις αλλά όχι για να καταστραφεί κάτι, αλλά για να διορθωθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share