Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σπύρο Δημητρίου - Της έκανε πρόταση γάμου μετά από μία εβδομάδα

Πώς γνωρίστηκαν;

21 Νοεμβρίου 2022 20:48
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σπύρο Δημητρίου - Της έκανε πρόταση γάμου μετά από μία εβδομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Η εφημερίδα Espresso ήταν εκείνη που περιέγραψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του ερωτευμένου ζευγαριού, αλλά και το πώς έγινε η πρόταση γάμου του Σπύρου Δημητρίου στην Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Δείτε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με αυτόν τον ηθοποιό είχε σχέση πριν παντρευτεί τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου (photos)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σπύρο Δημητρίου - Της έκανε πρόταση γάμου μετά από μία εβδομάδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία σημαδιακή ημερομηνία. Στις 9 Ιουνίου το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του. Το ίδιο απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την καλή του φίλη, στιχουργό Σάννυ Μπαλτζή η οποία αφού του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, τον κάλεσε στο μαγαζί της στο Χαλάνδρι. Όπως αναφέρει η Espresso, αν και δεν είχε διάθεση ο Σπύρος Δημητρίου πήγε να τη συναντήσει. Η Σάννυ βρισκόταν εκεί μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο έρωτας, έρωτας κεραυνοβόλος δεν άργησε να έρθει.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου πέρασαν όλη τη νύχτα κουβεντιάζοντας και οι συναντήσεις τους επαναλήφθηκαν τις επόμενες ημέρες. Έπειτα από μία εβδομάδα ο δικηγόρος όντας σίγουρος ότι έχει βρει το άλλο του μισό, έκανε πρόταση γάμου στην Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρώτη φορά μαζί σε διακοπές του στα Κουφονήσια και κάπως έτσι ο έρωτάς τους έγινε γνωστός. Λίγο καιρό μετά δημοσιοποιήθηκε και η αναγγελία του γάμου τους. Βίον Ανθόσπαρτον να ευχηθούμε εμείς. Η Σάννυ Μπαλτζή όπως ήταν αναμενόμενο θα γίνει κουμπάρα τους, στον γάμο που θα τελεστεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

«Φροντίζω να μην το βλέπετε...» - Αποκάλυψη της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τη σχέση με τον Σπύρο Δημητρίου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για το σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, καθώς και την φύση της σχέσης τους, όπως την αποκάλυψε πρόσφατα, με την τραγουδίστρια να απαντά για την τρυφερότητα που δείχνει σε εκείνον.

Η ίδια απάντησε σε σχετική ερώτηση του «Happy Day» για τις αναρτήσεις της και επεσήμανε, ότι προτιμά τη ρομαντική της πλευρά να τη δείχνει στα τραγούδια της και την επικοινωνία με τον κόσμο.

«Δε δείχνω πολύ συχνά αυτή τη ρομαντική μου πλευρά και φροντίζω να μην τη βλέπετε στο Instagram. Προτιμώ να τη βγάζω στα τραγούδια και στην επικοινωνία μου με τον κόσμο. Είμαι τρυφερή, θεωρώ, με τους ανθρώπους», ήταν οι δηλώσεις της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share