Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η σχέση με τα παιδιά μας...» - Τα αποκάλυψε όλα ο Κρατερός Κατσούλης 1,5 χρόνο μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Είπε τα πάντα!

21 Νοεμβρίου 2022 20:27
«Η σχέση με τα παιδιά μας...» - Τα αποκάλυψε όλα ο Κρατερός Κατσούλης 1,5 χρόνο μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτικός υπήρξε ο Κρατερός Κατσούλης, με τρεις μήνες σχεδόν να έχουν περάσει από την ανακοίνωση του χωρισμού με την Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο να μιλά για τη σχέση με τα παιδιά του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη», κάνοντας λόγο για τα παιδιά του, την αλλαγή στην εμφάνισή του, ενώ τόνισε πως θα επέστρεφε στην τηλεόραση, αλλά όχι στην παρουσίαση πρωινής εκπομπής, με το πρώην ζευγάρι να έχει αποφασίσει για το θέμα της επιμέλειας.

Η σχέση με τα παιδιά του και... η ιδιαιτερότητα του Αρίωνα

«Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Κάθε στιγμή που είμαι μαζί τους θεωρώ ότι είναι μοναδική. Ήθελα να γίνω μπαμπάς από πολύ νωρίς. Όταν κάνεις μεγαλύτερος παιδιά λες ότι τώρα ξέρω περισσότερα. Αν τα έχεις κάνει μικρότερος λες πως όταν μεγαλώσουν θα είμαστε πιο κοντά», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να είναι ευτυχής και ευγνώμων που έκανε παιδιά. Αυτό που λέω και στα δυο παιδιά μου είναι “σας αγαπάω και τους δύο έτσι κι αλλιώς”. Ο Αρίωνας μού επέτρεψε να τον γνωρίσω και να έρθουμε πιο κοντά μετά τα 2. Μέχρι τότε ήμουν μια “ιδέα”. Με το που αρχίσαμε να γνωριζόμαστε έγιναν φοβερά άλματα στη σχέση μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share