Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεκαθάρισμα για τον Γιώργο Καπουτζίδη: "Το μίσος που έχει κάποιος..." - Κόλαφος ο λόγος του (video)

"Από τη στιγμή που αποφάσισα να λέω τα δικά μου..."

21 Νοεμβρίου 2022 19:52
Ξεκαθάρισμα για τον Γιώργο Καπουτζίδη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

“Εγώ εστιάζω στο ότι αυτά που λέω, βοηθάνε κάποιους και μέσα από τις δουλειές μου και μέσα από τον δημόσιο λόγο” είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Με την ευκαιρία, δείτε τα λόγια του σεναριογράφου που ράγισαν καρδιές.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για το coming out που αποφάσισε να κάνει το 2020.

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Από τη στιγμή που αποφάσισα να λέω τα δικά μου, ασχολούμαι με τα δικά μου και όχι με το τι λέει ο άλλος.

Να πει ο άλλος ότι θέλει, εγώ θα πω τα δικά μου. Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα στον άνθρωπο και στην ανθρωπότητα. Και κακία υπάρχει και ζήλια υπάρχει και μίσος και όλα αυτά.

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την κακία και το μίσος που έχει κάποιος απ’ έξω για μένα. Να το λύσει μόνος του. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ με το να μην μπει σε μένα κακία και μίσος», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στη συνέχεια: «Σε ότι έχει να κάνει με τα λοατκι δικαιώματα, από τη στιγμή που έκανα εγώ coming out το 2020, μιλάω πολύ πιο καθαρά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, όχι κάθε τρεις και λίγο.

Εγώ εστιάζω στο ότι αυτά που λέω, βοηθάνε κάποιους και μέσα από τις δουλειές μου και μέσα από τον δημόσιο λόγο».

Κοντά στον θάνατο ο Γιώργος Καπουτσζίδης - Η περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε

Σε μία απίστευτα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική εξομολόγηση εφ' όλης της ύλης, προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης το πρωί της Παρασκευής 28/10, καθώς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν (δείτε εδώ τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου λίγες μέρες πριν)!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την απόφασή του να μη μεταδώσει ξανά την Eurovision, αποκαλύπτοντας την περιπέτεια υγείας που είχε την τελευταία φορά.

Η απόφαση του Καπουτζίδη για την Eurovision

«Φέτος δεν θα κάνω την Eurovision, από πέρσι το σκεφτόμουν. Η Μαρία με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρσι και την έκανα. Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω. Είχα το σπασμένο πόδι. Τα καταφέρνω, ταξιδεύω. Δυσκολεύτηκα, καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι μου. Περνούσαμε ωραία με την Μαρία αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Μέσα σε όλα, δεν το έχω πει ποτέ, κολλάω κάτι εκεί και αρρωσταίνω.

Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο, με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Κουράστηκα πολύ. Ήταν ένα μικρόβιο που μπήκε σε έναν οργανισμό που ήταν έτσι κι αλλιώς εξουθενωμένος» αποκάλυψε.

"Ας αλλάξουν κανάλι..." - Σίφουνας ο Γιώργος Καπουτζίδης (video)

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για την Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τις τοποθετήσεις του, στέλνοντάς τους και ένα μήνυμα.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου.

Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος. Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share