Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Όλα στην φόρα για την Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω νοσηλευτεί και..." - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της

"Δεν είμαι από τους ανθρώπους που..."

21 Νοεμβρίου 2022 19:41
Όλα στην φόρα για την Κατερίνα Καινούργιου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καρδιά της «άνοιξε» η Κατερίνα Καινούργιου. Πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία που συγκίνησε.

Συγκριμένα, μίλησε για το περιστατικό bullying που βίωσε στο δημοτικό από συμμαθήτριές της, καθώς φορούσε ένα ζευγάρι παπούτσια που ήταν απομίμηση γνωστής μάρκας. Με την ευκαιρία, δείτε την "σπόντα" της σε γνωστό ερμηνευτή.

«Πήγαινα δημοτικό σε ένα δημόσιο σχολείο, δεν είχαμε λεφτά μη φανταστείτε, κοντά στο σπίτι μου, μετά πήγα στις Καλόγριες. Θυμάμαι ότι είχα ένα παπούτσι που έγραφε “Abibas”. Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι που ήταν κάτι άλλα κοριτσάκια που με κορόιδεψαν. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας

Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει ακόμη μία προσωπική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε με τη σειρά πως έχει περάσει δύσκολα στο παρελθόν με την υγεία της, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενημερώνοντας και τους συνεργάτες της.«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που η Ηλιάνα μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας, εγώ εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εύχομαι να μην πέρασε τίποτα πιο σοβαρό. Απλά ξέρετε δεν είναι η μόνη. Πάρα πολλοί άνθρωποι, όπως και σε μένα έχει συμβεί να έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχω νοσηλευτεί με πολλούς συνεργάτες μου να το γνωρίζουν», είπε χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Με γέλασες και είναι αργά...» : Η Κατερίνα Καινούργιου «αποτελείωσε» τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με ανάρτηση «καρφί»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε μία ήρεμη περίοδο δεδομένου ότι έχει τελειώσει η εκπομπή της και βρίσκεται σε διακοπές στη Μύκονο παρέα με καλούς της φίλους, των οποίων η συντροφιά την κάνουν να ξεχνάει όσα έχουν συμβεί τελευταία στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια είχε προσπαθήσει να κάνει μια επανασύνδεση με τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη, η οποία ωστόσο δεν πήγε και πολύ καλά, αφού έληξε πριν καλά καλά αρχίσει.

Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα δε μπόρεσε να κρύψει με τίποτα τη στεναχώρια της κάνοντας μια ανάρτηση, ξεκάθαρα ως... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share