Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η πανέμορφη κορούλα του Σωτήρη Κοντιζά που ποζάρει στο Instagram και το Instagram "λιώνει"...

Δείτε την 2χρονη κορούλα του

21 Νοεμβρίου 2022 15:50
Αυτή είναι η πανέμορφη κορούλα του Σωτήρη Κοντιζά που ποζάρει στο Instagram και το Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται πως ξέρει πώς να ξετρελάνει τους followers του. Ο καταξιωμένος σεφ και γλυκύτατος μπαμπάς δημοσίευσε χθες το απόγευμα μία φωτογραφία της μικρής του κόρης "λιώνοντας" δικαίως το Instagram.

Δείτε σε ποια μαγαζιά της Αθήνας μαγειρεύουν διάσημοι σεφ

Σε ανυποψίαστο χρόνο, ο Σωτήρης Κοντιζάς απαθανάτισε την 2 ετών κόρη του να τρώει τραχανά ακούγοντας συγχρόνως μουσική. Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία που ανήρτησε ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, έδειχνε τη μικρή Ιζούμι να τρώει το φαγητό της μέσα από ένα άσπρο μπολ, φορώντας στο κεφάλι της λιλά headphones με αυτιά γάτας.

Το όμορφο και κατάξανθο κορίτσι, που "έκλεψε" τις καρδιές όλων μας, φαίνεται πως "κλέβει" και τις καρδιές των γονιών της σε καθημερινή βάση ενώ μοιάζει να είναι ό,τι πιο cool και cute έχουμε δει. Ήσυχο, ασχολείται με τα παιχνίδια της και θέλουμε όλοι να την φιλήσουμε!

Θυμίζουμε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι μπαμπάς τριών παιδιών καθώς εκείνος και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά. Την Αριάννα-Τσιχίρο Κοντιζά και τον 3χρονο σήμερα Κένζι Κοντιζά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share